POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Zatvaranje terase

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom, odličnih izolacionih osobina. Odabir PVC profila i stakla od strane klijenta je za pohvalu i obezbeđuje visok nivo komfora u svim godišnjim dobima.

18.02.2021


ZATVARANJE TERASE

Još jedna u nizu zatvorenih terasa od strane našeg tima. U pitanju je terasa sa velikim otvorima i zahteva kvalitet kako PVC profila, tako i stakla.

Ali zasto želimo baš ovo zatvaranje terase da opišemo?

Klijent nam je nagovestio da bi želeo da zatvori terasu, ali tako da to može biti soba koja bi se grejala. Drugim rečima, zatvorenu terasu bi koristio kao dodatnu sobu u svom stanu. I iz tog razloga je od presudne važnosti da PVC stolarija bude odličnog kvaliteta i vrlo dugotrajna.

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom

ZATVARANJE TERASE – STAKLO

Zbog velikih staklenih površina na terasi predložili smo da staklo bude low-e 4 godisnja doba. Radi se o izuzetno kvalitetnom staklu koje savetujemo svima kao odlično rešenje. Pored izuzetnih termoizolacionih osobina, staklo low-e 4 godisnja doba je odličan zvučni izolator. Staklo zauzima preko 70% površine celog prozora, tako da je od izuzetne važnosti da ono bude što bolje kvaliteta.

ZATVARANJE TERASE – PVC PROFILI

Profil za koji se odlučio klijent je Kommerling 70cl, što je odličan izbor koji će mu osigurati traženi komfor. Na prozore su postavljene roletne i komarnici kao i spoljne pvc daske. Roletne su sa spoljnom kutijom, jer nije bilo predviđeno mesto za nadgradnu kutiju. Tako smo dobili odvojenu kutiju od prozora i smanjili gubitak energije na minimum.

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom

Komarnik je u plise sistemu, zbog visine prozora koja prelazi 160cm i nije moguće postaviti rolo komarnik. Klijent ce moći komotno da uživa u svojoj novoj sobi sa velikim staklenim površinama.

DA LI JE ZATVARANJE TERASE PVC STOLARIJOM DOBAR IZBOR?

Jeste.

Kvalitetna PVC stolarija je uvek odličan izbor. Treba naglasiti da ovo važi ukoliko se radi o PVC stolariji na nivu naše. PVC stolarija iz naše ponude je premijum kvaliteta, Nemačkog porekla. Osigurali smo PVC profile iz samog vrha Nemačke ponude po pitanju kvaliteta.

Birajte pažljivo PVC stolariju i birajte kvalitet!

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom

Zatvaranje terase kvalitetnom PVC stolarijom

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna