Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Zatvaranje terase Rakovica

Zatvaranje terase Rakovica od strane našeg tima. Klijent se opredelio za popularan sistem stolarije iz naše ponude.

07.07.2023


Zatvaranje terase Rakovica

Sve je popularnije zatvaranje terase kako bi se dobio dodatni prostor ili uštedelo na grejanju. Tako je naš klijent doneo odluku da zatvori svoju terasu PVC stolarijom kako bi imao što bolju izolaciju u grejnoj sezoni.

Naime, tokom hladnih dana, terasa mu je odvlačila dobar deo toplote koju generiše grejanje stana, stoga je odlučio da tome stane na put. Želeo je kvalitetnu stolariju koja će ga služiti dugi niz godina i da reši problem sa izolacijom. 

NaŠe kolege su mu preporučile STANDARD sistem od 70mm, što je klijent prihvatio.

Ponuda PVC stolarije za koju se odlučio naš klijent

  • Profil: Profil KOMMERLING 70AD;
  • Okov: SIGENIA;
  • Staklo: 4 6 4 nisko-emisiono argon;
  • Komarnici: Plise i rolo

Sama zamena stare metalne stolarije novom PVC je protekla odlično. Kolege su pre svega demontirale staru metalnu stolariju. Zatim detaljno pregledale i pripremile otvore za ugradnju nove. Na kraju su kolege adekvatno po smernicama naše struke ugradili novu PVC stolariju i propratne elemente.


Zatvaranje terase Rakovica

Zatvaranje terase Rakovica


Da li je klijent dobro postupio?

Jeste, logika je presudila u korist zamene stare metalne stolarije i kupovine kvalitetne PVC stolarije. Ovim potezom, klijent opet može nesmetalno da koristi terasu tokom cele godine a da ne utiče na komfor unutar ostatka stana.


Zatvaranje terase Rakovica

Zatvaranje terase Rakovica


Njegova odluka da pazari Nemačku PVC stolariju brenda Kommerling je doneta nakon njegovog istraživanja šta je najbolje rešenje za ponovno zatvaranje terase. Kako i sam kaže, veliki je broj prodavaca stolarije koji ne obezbeđuju ni osnove informacije o stolariji koju nude, tu smo mu se svideli mi pošto je kod nas sve transparentno. Nama je u cilju da saznate sve u vezi naše stolarije, mi obezbeđujemo kvalitet, komfor i Vaš mir.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!