POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Zamena stare drvene stolarije

Zamena stare drvene stolarije novom PVC stolarijom u boji drveta. Našu PVC stolariju odlikuju premijum kvalitet, odlične termo i zvučno izolacione osobine i povoljna cena.

05.02.2021


Ove sedmice smo odradili još jednu zanimljivu monažu. Naš klijent se odlučio za PVC stolariju u boji drveta sa roletnama. Odabrao je dekoraciju oraha u kombinacij stakla 4. godišnja doba. Moramo pohvaliti odabir našeg klijenta, odabrao je Kommernling šestokomornu PVC stolariju izuzetnog kvaliteta i odlična stakla.

Stara drvena stolarija je predstavljala veliki problem vlasnicima dotrajala je nemarnošću, jer nisu redovno farbali i zastićivali prozore. Ukoliko se neodržava, drvena stolarija gubi na osnovnim karakterisitikama i pravi velike probleme. Stara drvena stolarija se iz tog razloga iskrivila i u potpunosti nije funkcionisala. Javljalo se produvavanje, gubljenje na toploti a takođe tokom snežnih i kišnih dana pojavljivala se i voda koja se slivala niz prozor.

Zamena stare drvene stolarije

Klijenti nisu želeli da se odreknu topline koje pruža drvo, ali ipak zahtevali su da nemaju dodatnu obavezu održavanja. Dali smo im predlog i prdlog je prihvaćen, a to je PVC stolarija u boji drveta. PVC stolarija u boji drveta pruža toplinu drvene stolarije, ali sa svim prednostima PVC prozora. PVC stolarija ne iziskuje posebno održavanje sem da je čistite i normalno koristite. Nema zaštićivanja u vidu farbanja i lakiranja kao kod drvene stolarije.

Zamena stare drvene stolarije

Zamena stare drvene stolarije

Sama montaža je išla bez nekih posebnih problema, posle postavljanja prozora postavili smo podprozorske daske i spoljne solbanke takođe u istom dekoru. Odmah po montaži, klijent je se upoznao sa novim nivoom komfora koja pruža naša premijum PVC stolarije. Tek nakon montaže je moguće videti punu snagu kvaliteta Kommerling PVC stolarije sa šest komora.

Zamena stare drvene stolarije

Zamena stare drvene stolarije

Nakon svih radova naša ekipa molera je odradila obradu ivica zida po želji investitora. Sve ivice su detaljno i precizno obrađene kako je zahtevano od našeg tima. Klijent je još jedan u nizu naših zadovoljnih klijenata koji nas rado preporučuju kao firmu sa komplentim rešenjem za PVC stolariju.

Zamena stare drvene stolarije

Zamena stare drvene stolarije

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna