Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Zamena prozora u stanu   arrow

Zamena prozora u stanu, PVC prozori visokog kvaliteta. Zamena prozora u stanu obavlja se od strane naših timova profesionalno, brzo i pedantno. Zamena prozora u stanu – 011/398-53 43064/48-77-631


Najveći troškovi su grejanje i hlađenje stana, ako bi se tu uštedelo to bi bio osetan plus kućnom budžetu. Stara i dotrajala stolarija u vašem domu je prvi uzrok loše izolacije, rasipanja toplote i brzo zagrevanje stana, rešenje je zamena prozora u stanu.

ZAMENA PROZORA U STANU

 • Adekvatna usluga;
 • povoljna cena;
 • obezbeđena kvalitetna PVC stolarija;
 • stolarija u svim merama;
 • izdavanje računa;
 • garancija na PVC stolariju;
 • garancija na ugradnju:
 • Vaš miran san.

Od nas možete da očekujete adekvatnu i pouzdanu uslugu, kvalitetne i dugotrajne artikle kako stolarije tako i sve prateće elemente, profesionalni savet ako je potreban. Najveći broj klijenata prosto samo zatraži ponudu, na šta naše kolege odgovore ne jednom već sa više ponuda a na klijentu je da odabere najbolju.

Na sve artikle i usluge izdajemo račun i garanciju.

ZAMENA PROZORA U STANU

Zamena prozora u stanu svakako jeste skupa investicija, ali investicija koja vraća puno više od uloženog, naravno ako se investira u kvalitetne prozore i kvalitetnu montažu (zamena prozora u stanu).

Šta možete očekivati pri zameni stolarije (zamena prozora u stanu) i ceo taj process objasnićemo Vam u par koraka.

 • Skidanje stare stolarije je prljav i bučan posao, jako je bitno zaštititi sve vredne predmete, podove i nameštaj. Svakako da će iskusni majstori voditi računa pri skidanju stare stolarije, ali u građevini se često dešavaju ne predviđene situacije naročito pri renoviranju. Ozbiljne firme će svakako obezbediti odvoz stare stolarije i šuta.
 • Montaža novih prozora za profesionalce je već rutina: postavljanje na drvene kajle i dovođenje štokova u libelu, nakon toga šrafljenje i tiplovanje stolarije. Tada su novi prozori spremni za pur penu izolaciju koja se stavlja između zidova i prozora. Nakon površinskog stezanja pur-pene dolazi do završnih radova montaže prozora, a to je postavljanje krila i završno štelovanje okova (zamena prozora u stanu).
 • Postavljanje spoljnih okapnica prozora koje se šrafe na pomoćni profil ispod stoka i završno silikoniranje oko okapnice.
 • Posledica skidanja stare stolarije su svakako obijene ivice zida koje se zidarsko molerskim radovima moraju obraditi, to je veoma važan deo jer investicija u dobre prozore biće bezvredna ukoliko dođe do produvavanja izmedju štoka i zida.

Savet

Naš savet je da sva četiri koraka odradite sa jednom firmom koja bi vam na sve te radove dala granciju. Zamena prozora u stanu može potrajati od jednog do par dana u zavisnosti od veličine stana, spratnosti i ostalih uslova na terenu.


Naša ponuda PVC stolarije >> www.pvcstolarije.rs/pvc-stolarija <<


ZAMENA PROZORA BEOGRAD

Stručna zamena prozora, povoljna cena uz garanciju i račun. Zamena prozora premijum PVC prozorom po povoljnoj ceni. Saznajte zašto smo najbolji po ceni i kvalitetu! Zamenu prozora obavljamo na teritoriji Beograda i cele Srbije. Središte naše firme se nalazi u Beogradu gde imamo i najviše klijenata.

Naravno, na našu PVC stolariju i naše usluge mogu da računaju svi građani cele Srbije pa čak i Balkana. Pokrivamo celu zemlju i ceo Balkan, imamo ostvarenu saradnju u svim gradovima. Budite slobodni da nas kontaktirate i da zatražite našu ponudu PVC stolarije. Očekujte od nas vrhunski kvalitet i izolacione osobine naše stolarije. Proverite zašto smo najbolji!

KVALITET BRZINA I POUZDANOST

PVC stolarije Tim Vam obezbeđuje kvalitetnu i pouzdanu zamenu prozora u stanu ali i na svakom drugom objektu. Kolege su vrsni majstori zanata i zamenu prozora na jednom stanu obavljaju za nekoliko sati. Iako kolege zamenu vrše prilično brzo, kvalitet niti u jednom trenutku ne opada. Prosto, naši montažeri su izuzetno efikasni i to vidite na licu mesta ukoliko prisustvujete zameni.

Kao što smo iznad naveli, radimo na svim vrstama objekata. Bilo da je reč o porodičnoj kući ili poslovnom objektu, obezbeđujemo profesionalnu ugradnju naše stolarije. Na vama je da kontaktirate naše kolege a sve ostalo da prepustite nama.

Zakazivanje

Kod nas imate mogućnost zakazivanja merenja radi proizvodnje PVC prozora u tačnim merama. Dolazak naših kolega možete da zakažete i do nekoliko dana u napred, lako i brzo se dogovorite sa našim kolegama koje vreme Vama najviše odgovara.

Pošto je prilična gužva u toku cele godine, najbolje bi bilo da nas kontaktirate što je pre moguće radi zakazivanja termina. Oslonite se na naš stručan tim.


skidanje-stare-stolarije---zamena-prozora-u-stanu

Skidanje stare stolarije – Zamena prozora u stanu

Nepredvidjena situacija nakon skidanja stare stolarije - Zamena prozora u stanu

Nepredviđena situacija nakon skidanja stare stolarije – Zamena prozora u stanu

Otvor spreman za montazu novog prozora - Zamena prozora u stanu

Otvor spreman za montažu novog prozora – Zamena prozora u stanu

Postavljanje prozora i dovodjenje u libelu - Zamena prozora u stanu

Postavljanje prozora i dovođenje u libelu – Zamena prozora u stanu

Ispunjavanje pur pene izmedju prozora i zida - Zamena prozora u stanu

Ispunjavanje pur pene između prozora i zida – Zamena prozora u stanu

Postavljanje okapnice i podprozorske daske - Zamena prozora u stanu

Postavljanje okapnice i podprozorske daske – Zamena prozora u stanu

Obrada ivica prozora prepustena profesionalcima - Zamena prozora u stanu

Obrada ivica prozora prepustena profesionalcima – Zamena prozora u stanu

Zavrsen pvc prozor - Zamena prozora u stanu

Završen PVC prozor – Zamena prozora u stanu

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!