POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Zamena ili popravka stolarije?

Zamena ili popravka stolarije? To je pitanje koje nam klijenti često postavljaju a odgovor od strane stručnog lica pročitajte ispod.

05.03.2023


Zamena ili popravka stolarije?

Bilo da je reč o PVC, ALU ili drvenoj stolariji, večito se vaga da li je bolje rešenje popravka ili zamena stolarije. U suštini sve zavisi o kakvom je problemu reč i koliko je učestao.

Na primer nećete zameniti celokupnu stolariju u Vašem stanu ili kući ako Vam jedna kvaka nije ispravna. U pitanju je problem koji je rešiv i koji nakon popravke se neće više ponavljati (ako pravilno rukujete stolarijom).

Ali ako je Vaša stolarija kriva, produvava, ne zatvara se dobro ili prosto se klima u zidu (verujte nam imamo i takve situacije), zamena je jedino pravo rešenje. Naravno imaćete dobronamerne savete od strane majstora koji rade popravke i “rešavaju” Vas opisanih problema, ali u praksi je malo drugačije.

Kako je u praksi sa popravljenom stolarijom?

Praksa nam daje drugačije informacije i one su u glavnom negativne kada je reč o pouzdanosti popravljene stolarije. Naravno pričamo o stolariji koja je kriva, čiji elementi su vidno dotrajali i sve za ishod ima produvavanje i loše funkscionisanje stolarije.

Stolarija koja nema adekvatna ojačanja u startu daje prosečne rezultate a nakon kratkog vremena i počinje da pravi iznad opisane probleme. Radi se o veoma čestom problemu koji se rešava jedino zamenom stolarije.Postoji mnoštvo primera gde su popravke stolarije bukvalno trajale kako naša stara poslovica kaže: “drži vodu dok majstori ne odu”, drugim rečima prilično kratko. Naravno kada pozovete majstora koji Vam je uradio popravku stolarije on se ograđuje da je problem do Vašeg korišćenja stolarije a ne do njega i da može da dođe da je popravi “opet” ali biće dodatno naplaćeno.

Na popravku stolarije u glavnom ne dobijate garanciju iz nekoliko razloga a glavni jeste da je Vaša stolarija već dotrajala ili dovoljno deforisana i da je popravka moguća ali bez garancije.

Da li se dobija garancija novu stolariju?

Da, ali ne kod svih prodavaca. Iz tog razloga ukoliko želite kvalitetnu, pouzdanu stolariju na koju dbijate garanciju kvaliteta i postojanosti, moraćete da se informišete.

Mi redovno našim klijentima dajemo savete, tako će biti i ovde.

Od prodavca stolarije očekujte da Vas detaljno informiše u vezi svoje ponude stolarije i da Vam pruži ne jednu već nekoliko ponuda iste. Pored toga, Vama po kupovini sledi garancija na stolariju što je veoma važna stavka.

Kako mi radimo?

Svaki naš potencijalni klijent dobija nekoliko ponuda na osnovu njegovih očekivanja od stolarije. Pored stolarije, u ponudi imamo sve propratne elemente i obezbeđenu ugradnju. Izdajemo račun i garanciju na stolariju, propratne elemente i ugradnju pomenutih. Garancija na PVC stolariju traje do 25 godina, drugim rečima prilično dug vremenski period ste potpuno pokriveni garancijom.

Sa nama uvek dobijate više!

Vaš PVC stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna