POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Zabluda o pvc stolariji   arrow

U Nemačkoj izbacuju PVC stolariju.

Pojavila se velika zabluda, naime u Nemačkoj i ostalim zapadnim zemljama se izbacuje iz upotrebe PVC stolarija. To svakako nije tačno i postoji bitan razlog zašto se pojavila pomenuta zabluda.

Pomenute glasine su se pojavile kada je počeo dovoz stare polovne PVC stolarije uglavnom iz Nemačke. Da bi se maksimalno poboljšala prodaja polovne PVC stolarije, izmišljene su pomenute dezinformacije. Time se krajnji kupac obmanjuje a nema mogućnosti da sazna da li se radi o istinitim informacijama.Prvi PVC prozori u Nemačkoj se montiraju 50-ih godina 20 veka, i tada počinje era PVC stolarije. Prozori montirani u tom periodu pa i kasnije bili su sa dve ili tri komore, svakako danas zastarele tehnologije. Pojavom višekomornih sistema profila poboljšanih po svim stavkama dolazi do zamene stare PVC stolarije.

Na žalost u našem regionu kao što sve kasni u oblasti novih tehnologija u svim sferama kasnila je i PVC stolarija. Ne samo da se u Nemačkoj i drugim zapadnim zemljama ne izbacuje PVC nego se proizvodnja nezaustavljivo poboljšava, modernizuje i usavršava.

Recimo da je petokomorna PVC stolarija u Nemačkoj polako postala prošlost i već se dižu standardi na mnogo viši nivo. Takođe u Nemačkoj nova stolarija mora biti 70% reciklirana od starih PVC prozora, taj proces su doveli do vrhunskog nivoa kvaliteta i ujedno maksimalno štite životnu sredinu.Za kraj, naš savet je da se uvek adekvatno informišete. Danas, kada svi imamo pristup internetu informianje nije problem već pitanje odvajanja vremena.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna