POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Vreme za zamenu stolarije?   arrow

Kada je vreme zamenu stolarije? Da li zameniti staru stolariju ili je popraviti? Zamena drvene, PVC ili ALU stolarije PVC stolarijom?

Na sva pitanja Vam dajemo odgovore, na Vama je da brzo donesete odluku radi Vaše uštede.


VREME ZA ZAMENU STOLARIJE?

Ako imate probleme koje budemo navodili ispod, znajte da je kranje vreme da se zameni Vaša stolarija bez odlaganja.

Poskupljenje

Svedoci smo ogromnih poskupljenja energenata, iz godinu u godinu poskupljenje je konstantno i postaje veliko opterećenje za kućni budzet. Stoga je važno da ukoliko imate probleme sa stolarijom da razmišljate o njenoj zameni. Dešavanja u svetu imaju veliki uticaj na cene svega pa i stolarije. Mi se trudimo da naše cene budu maksimalno povoljne.

PROMAJA I PRODUVAVANJE OKO STOLARIJE

Osećaj promaje I produvavanja stare stolarije je prvi znak da gubite dragocenu energiju i da je vreme za postavljanje nove PVC stolarije.

Postavljanje diht guma na staru stolariju je rešenje?

Postavljanje diht guma ili alu lajsnica je bacanje para, jer problem sa gubitkom energije se na taj način neće rešiti. Slabo dihtovanje prozora i vrata i dalje ostaje trajni problem koji Vam i dalje donosi potrošnju u vidu zagrevanja ili hlađenja prostorija.

Izgovori

Samo da prođe ova oštra zima pa ću rešiti problem, čest je izgovor kod nas. Problem se često ostavi da sačeka sledeću zimu jer dolazi nam leto. To je takođe velika greška, skoro 90% objekata koristi klima uređaje tokom vrelih letnjih meseci gde je ušteda energije veoma bitan faktor, dobra PVC stolarija neće dozvoliti gubitak hladnijeg vazduha u vašem objektu.

Razliku ćete svakako primetiti na računima za struju da je vreme za zamenu stare i postavljanje nove PVC stolarije.

SERVIS I POPRAVKA STOLARIJE

Kvalitetan servis ili popravka stolarije su mogući kod manjih kvarova, sve iznad toga nije isplativo i nije moguće obaviti.

Još jedan važan pokazatelj da je vreme za zamenu stolarije je i sama funkcionalnost postojećih prozora i vrata. Kada vidite da mehanizmi ne funkcionišu, prozori se teško otvaraju, šarke su oslabile, servis za takavu stolariju je jednostavno nemoguć. Tada je pravo vreme da obezbedite sebi novu kvalitetnu PVC stolariju sa garancijom i obezbeđenim servisom.

Naš savet

Ukoliko ste u mogućnosti, pazarite novu PVC stolariju koja se pokazala kao najisplativija a obezbeđuje odličan komfor. Važno je da pri toj kupovinii ne donesete pogrešnu odluku i pazarite lošu PVC stolariju. Najbolje po Vas jeste da se informišete u vezi ponude PVC stolarije na našem tržištu i da sa tim stečenim znanjem sebi obezbedite kvalitetnu stolariju za koju dobijate račun i garanciju i koja će Vas služiti dugi niz godina.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna