POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Vreme je da se menja stara stolarija?

Dolaskom hladnih dana zima nas je podsetila da ovog puta nema šale. Stara stolarija nam u glavnom neće pružiti izolaciju koja nam je potrebna. Javlja se produvavanje oko stolarije, obično jedno ili duplo staklo prosto više nije dovoljno da nam obezbedi komfor kakav želimo i zaslužujemo.

07.12.2021

Vreme je da se menja stara stolarija?

Da, sada je baš vreme da obezbedite najbolji mogući komfor koji Vaš novac može da kupi. U tome smo mi vrlo dobri pošto za isti novac kod nas uvek dobijate više i bolje.

Kao što znate ili možda ne, stolarija se može zameniti u bilo koje doba godine. Največi procenat zamena se vrši tokom proleća, leta i jeseni. Zima je je period koji sugrađani izbegavaju iz različitih razloga. Glavni razlog jeste da vlada mišljenje da se stolarija ne menja zimi prosto jer retko ko radi baš u tom delu godine i da sama zamena traje dugo.Zamena stolarije zimi se itekako obavlja

Stolarija se zimi menja potpuno isto kao i tokom ostatka godine. Jeste da je hladnije vreme i da to može da utiče na brzinu rada ali oscilacije su neprimetne. Naša firma tokom zime ima pune ruke posla baš iz tog razloga. Naši monteri su majstori svog zanata i svoj posao obavljaju maksimalno isplanirano koristeći svaki minut kod klijenta da se posao obavi što pre.Vreme trajanja zamene stolarije

Vreme trajanja zamene stolarije zavisi od količine posla i lokaliteta objekta gde se radovi vrše. Kolege rutinski obavljaju zamenu ili samo ugradnju prilično brzo, kvalitetno i pouzdano. Ako uzmemo jedan stan kao primer, kolege zamene stolariju na njemu za par sati. U slučaju cele kuće zamena ili ugradnja stolarije se vrši u toku jednog dana. Naravno ako je objekat većih dimenzija, potrebno je više vremena.

Stolarija će Vam biti zamenjena a da to niste ni osetili!

Zaključak

Zima je pravo vreme da zamenite Vašu stolariju ukoliko to niste pre uradili. Naša firma radi tokom cele godine i stoji Vam na raspolaganju.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna