POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Vaš komfor nam je bitan

Kada kažemo da nam je bitan Vaš komfor, to zaista i mislimo. Dobar deo naših novih klijenata je upravo putem preporuke naših starih klijenata. Ova činjenica nam godi i daje nam inspiraciju da budemo još bolji.

KVALITET

U našoj firmi, kvalitet se deli na dve odvojene celine. Kvalitet naše usluge i kvalitet naših proizvoda. Od prvog dana našeg poslovanja pa do danas se trudimo da kvalitet bude na visokom nivou i u tome uspevamo.

Kvalitet naše usluge

Svakom našem klijentu pridajemo posebnu pažnju od momenta kada se informiše u vezi naše PVC stolarije pa do njene ugradnje. Verujemo da je profesionalan pristup zdrav pristup i dosadašnje iskustvo na govori da taj posao radimo dobro. Naši klijenti imaju dosta pitanja, velika interesovanja u vezi naše ponude, stoga kolege sve informacije pružaju lično, putem telefonskog razgovora ali i putem e-maila.

Pošto poslujemo na teritoriji cele Srbije i u nekoliko zemalja Balkana, nije uvek moguće lično pričati sa klijentima ma koliko mi to želeli. Malo je komplikovanije preneti sve informacije o kvalitetu naših proizvoda i usluga preko telefona, dok kada nam klijent lično dođe u našu poslovnicu to je neuporedivo lakše. Tada, klijent sam spoznaje kvalitet naše stolarije, stakala, roletni, komarnika, pp daski i ulaznih vrata.

Kvalitet naših artikala

Na početku je dovoljno reći da se radi o Nemačkoj PVC stolariji visoke klase iza koje stoji prestižni brend Kommerling. Upućenima je dovoljno spomenuti Kommerling i već odlično znaju o čemu je reč. Nemačka PVC stolarija je sinonim za kvalitet i to svi znaju, naša stolarija je iz samog vrha te ponude.

Naslov sadrži reč “komfor” i sada ćemo da pišemo baš o komforu. Već ste uvideli iz teksta iznad da nam je stalo do svakog klijenta, stoga i pružamo odličnu uslugu od momenta prvog poziva do završetka radova. Vama bitniji deo našeg posla jeste šta smo Vam ugradili i da li ćete biti ugrađenim zadovoljni. Tu stupa na red već spomenuti kvalitet naših proizvoda.

Komfor tokom cele godine

Prava stolarija je ona stolarija koja Vam pruža komfor tokom čitave godine! To je upravo ono šta možete da očekujete od naše stolarije. Bilo da je reč o hladnoj vetrovitoj zimi ili vrelom letu, komfor Vam je zagarantovan. Pored kvaliteta PVC profila, staklo koje ugrađujemo u našu stolariju je odličnog kvaliteta koji parira samoj stolariji. Ukoliko želite da dodano pojačate izolacione osobine Vaše PVC stolarije to možete da uradite odabirom više paketa stakala iz naše ponude. Na taj način ste odabrali maksimalni nivo izolacije koji postoji.

Nama je Vaš komfor bitan i očekujte od nas da Vam ga osiguramo našom PVC stolarijom. Od nas takođe očekujte profesionalizam, stručan savet, odlične cene, račun i garanciju.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna