POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

USKORO STIŽE!!!

Viši standard PVC stolarije, ali po starim cenama. Da li je to izvodljivo? Kod nas naravno jeste, iz razloga što brinemo o našim klijentima.

12.04.2022


Velika promena u našoj ponudi

Od prvog dana našeg poslovanja nastojimo da konstantno unapređujemo našu ponudu stolarije ali da to ne utiče na cenu iste. U tome uspevamo i baš iz tog razloga uvek imamo odlične preporuke naših klijenata.Velika promena će se dogoditi u našoj ponudi, sistem 70CL zasluženo se povlači iz ponude. Na njegovo mesto dolazi premium sistem 76AD. Novi sistem krase izuzetne izolacione osobine koje su na višem novou u odnosu na stari sistem 70CL. Kada je reč o kvalitetu novog sistema, on je standardno u premium segmentu ponude na našem i Evropskom tržištu.

Sistemom 76AD zaista dobijamo više u svakom smislu, jedino njegova cena ostaje ista kao za stari sistem 70CL.

Najbolja ponuda u ODNOSU cene i kvaliteta

Ovim potezom definitino imamo najbolju ponudu u odnosu kvaliteta i cene na našem tržištu, jer cene zadržavamo od sistema 70CL. Svedoci smo stalnim poskupljenjima materijala, ali mi Vas možemo iznenaditi sa rastom standarda u našoj ponudi, po starim cenama.

Dobijate više po staroj ceni

Sistem 76AD je unapređeniji u odnosu na 70CL koji je i dalje izuzetan sistem i svojim termoizolacionim i zvučnoizolacionim osobinama je podigao satandard. Ukoliko ste već pazarili naš stari sistem, budite uvereni da ste odabrali odličnu PVC stolariju koja će Vam osigurati komfor u svakom trenutku.

Dolaskom novog sistema opet ponovljamo istoriju i dižemo satanard što se tiče kvaliteta i izolacije. Ka tome težimo ne samo kada su u pitanju naši artikli već i naše usluge pa od nas možete da očekujete vrhunsku uslugu.

VIŠI STANDARD ISTA CENA!

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna