POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Uskoro kod nas – Aluminijumski sistemi

Sa ponosom Vas informišemo da se naša ponuda stolarije proširuje. Aluminijumski sistemi će od sada činiti deo naše ponude, stoga ćete imati mogućnost da odaberete šta je za Vas najbolje PVC ili ALU stolarija.

U svakom slučaju kvalitet je zagarantovan kako stolarije tako i naše usluge.

23.01.2022

Aluminijumski sistemi

Već u prošloj godini odradili smo više od 15 objekata gde je zahtevana aluminijumska stolarija. Zbog zahteva tržišta za kvalitetnom ALU stolarijom od ove sezone ALU stolarija je u našoj standardnoj ponudi.
Ne želeći da odstupimo od principa izrade kvalitetne stolarije, opredelili smo se za ALUMIL aluminijumske sisteme. U našoj ponudi će se naći:

ALU PROZORI
ALU VRATA
ALU KLIZNI SISTEMI
ALU HARMONIKA SISTEMI

Kvalitet zagarantovan

Naša firma je opštepoznata po kvalitetu PVC stolarije, stoga je normalna pojava uvođenja ALU stolarije o čijem kvalitetu i izolacionim osobinama ne treba puno govoriti. Klijenti naše firme su navikli na kvalitet i naš profesionalni odnos u vidu garancije i računa. Kao i do sada, radićemo po istom principu da na sve naše proizvode i usluge izdajemo račun i garanciju.Ukoliko želite najbolje, na pravom ste mestu. Alu stolarija iz naše ponude će opravdati sva Vaša očekivanja i sigurno nećete ostati ravnodušni. Komfor koji očekujete je maksimalan u bilo kom periodu godine. Na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite nama.

 


Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna