PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Ulazna vrata   arrow

Ulazna vrata


Jedan od najbitnijih elemenata na objektu, bilo da je javni ili stambeni jesu ulazna vrata. U zavisnosti od namene objekta biramo dizajn i materijale za ulazna vrata. Ono što ne možemo birati kod ulaznih vrata jeste njihov kvalitet, on mora biti na najvišem nivou u zavisnosti koji ste materijal izabrali.

Ulazna vrata su najoptrećenija na svakom objektu i treba se voditi računa o kvalitetu kako bi vam pružila nesmetano funkcionisanje, toplinu i sigurnost.

PVC VRATA – njihova primena je uglavnom na stambenim objektima (kućama), pre svega zbog njihove toplotne izolacije. Postoji mišljenje da PVC vrata nemaju dovoljnu čvrstinu, naravno da je to zabluda. Ukoliko se vrata rade po svim standardima počevši od debljine čelika, adekvatnih šarki i brava PVC vrata daju dugotrajnu funkcionalnost i toplinu.

Ulazna vrata – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim

ALU VRATA su najzahvalnija za ulaze sa velikom frenkfencijom, aluminijum zbog svoje lakoće i ujedno čvrstine idealno je rešenje za sve javne ulaze tipa zgrada, poslovnih objekata, lokala itd. Široka paleta boja pruža aluminijumskim vratima razna estetska rešenja. Aluminijumska vrata su takođe dobro rešenje i za ulaz u kuće, ali naravno sa obaveznim termićkim prekidom.

ALU vrata - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

ALU vrata – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!