Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Ulazna vrata   arrow

PVC ulazna vrata


Naša ulazna vrata

  • Kvalitet;
  • pouzdanost;
  • sigurnost;
  • povoljna cena;
  • obezbeđena ugradnja;
  • Vaš miran san.

Janjić Stolarija Vam obezbeđuje premium ulazna vrata visokog kvaliteta. Naša ulazna vrata se proizvode da služe dobro i traju dugo.

Jedan od najbitnijih elemenata na objektu, bilo da je javni ili stambeni jesu ulazna vrata. U zavisnosti od namene objekta biramo dizajn i materijale za ulazna vrata. Ono što ne možemo birati kod ulaznih vrata jeste njihov kvalitet, on mora biti na najvišem nivou u zavisnosti koji ste materijal izabrali.

Ulazna vrata su najoptrećenija na svakom objektu i treba se voditi računa o kvalitetu kako bi vam pružila nesmetano funkcionisanje, toplinu i sigurnost.

Obezbeđujemo profesionalni servis i popravku stolarije, na Vama je samo da nas kontaktirate, ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

PVC VRATA – njihova primena je uglavnom na stambenim objektima (kućama), pre svega zbog njihove toplotne izolacije. Postoji mišljenje da PVC vrata nemaju dovoljnu čvrstinu, naravno da je to zabluda. Ukoliko se vrata rade po svim standardima počevši od debljine čelika, adekvatnih šarki i brava PVC vrata daju dugotrajnu funkcionalnost i toplinu.


Ulazna vrata – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


NAŠA PONUDA PVC ULAZNIH VRATA

PVC ulazna vrata – Ekonomik


PVC ulazna vrata sa inox detaljima


PVC ulazna vrata u antracit boji


PVC ulazna vrata u boji drveta


 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!