Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Stigla je zima, da li ste spremni

Zima je tu, po meteorolozima ćeka nas duga i hladna zima. Ako Vam je stolarija u upitnom stanju, sada je krajnje vreme za njenu zamenu.

25.11.2023


Stigla je zima, da li ste spremni?

Većina sugrađana je zamenila svoju staru stolariju novom tokom leta i jeseni, sada kada su počeli hladni dani a još hladnije noći, oni uživaju u komforu.

Da li ste među njima?

Ako niste, vreme je da budete! Za svega par sati možete da imate novu PVC stolariju visoke klase na Vašem objektu. Nema više hladnoće, vrućine i spoljne buke.


Zamena stolarije tokom zime

Zamena stolarije tokom zime


Kako do PVC stolarije?

Danas lakše nego ikad. Dovoljno je da nas pozovete ili napišete mail. Sa kolegama ćete proći u kratkom roku deo gde Vi birate koji PVC sistem i staklo najviše odgovaraju Vašim potrebama. Ako su Vam potrebne dodatne informacije u vezi naše stolarije, kolege će Vam ih pružiti i dodatno sve objasniti.

Ukoliko Vas zanima, možete da pogledate naš online shop – Prodaja PVC stolarije u internet prodavnici

Zamena stolarije tokom zime

Već smo pisali o ovoj temi ali nije nam teško da ponovimo.

Pre svega bitmo je da znate da su naše kolege monteri vrlo efikasni u radu i da mogu za svega par sati da zamene stolariju na celom stanu ili kući. Volimo da se našalimo da dok Vi ručate u restoranu, mi ćemo zameniti stolariju na Vašem stanu. Pošto u svakoj šali ima malo istine, mi ćemo da to malo promenimo i da kažemo da je naša šala potpuno istinita.


Zamena stolarije tokom zime

Zamena stolarije tokom zime


Nakon odabira PVC sistema i stakala, kolege u našu proizvodnju šalju mere Vaše nove stolarije. Čim stolarija bude gotova, kolege Vas kontaktiraju radi dogovora u vezi termina montaže i to je sve.

Kao što smo rekli, nikad lakše do nove stolarije.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!