POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

STARE FASADE – RIZIČNE MONTAŽE

Stare fasade nam predstavljaju prilične probleme ali nas nije omelo u tome da obavimo kvalitetnu i pouzdanu montažu PVC stolarije.


26.04.2021

STARE FASADE – RIZIČNE MONTAŽE

Jedna zanimljiva, ali naporna i rizična montaža odrađena je u centru Beograda. Bilo je potrebno dobro obezbediti mesto zamene stolarije a sama lokacija stana je bila problematična, Detaljnije pišemo u tekstu ispod.

Odabir PVC stolarije

Klijent se odlučio za STANDARD sistem KOMMERLING 70cl sa 6 komora. Ovom prilikom bi naglasili da se radi o premijum PVC stolariji iz naše ponude čiji proizvođač Kommerling važi za jedan od najboljih PVC profila na svetu.


Rizična montaža PVC stolarije

Rizična montaža PVC stolarije


Staklo low-e 4 godišnja doba sa ukrasnim lajsnama unutar termopana (da bi ispratili postojeću fasadu). Ovaj detalj je vrlo bitan kako bi se nova PVC stolarija najbolje uklopila u celokupan izgled zgrade i druge stolarije.

Roletna sa termičkom izolacijom i aluminijumskim lamelama kao vrlo dobro rešenje koje se pokazalo kao najbolje za stolariju na visini.

Montaža PVC stolarije

Montaža ovih PVC prozora bila je teška iz razloga što je fasada bila trošna i stara, a spratnost je visoka – 6-ti sprat. Nikako nismo mogli da obezbedimo prolaz, jer je sam centar Beograda. Rizik od odvaljivanja fasade bio je veliki. Kada se radi o ovom tipu fasade u opisanom stanju koje vidite i na slikama, odvaljivanje manjeg ili većeg dela fasade je vrlo moguće. Mi smo poznati po tome da ništa ne rizikujemo!


Rizična montaža PVC stolarije

Rizična montaža PVC stolarije


Morali smo smisliti drugi način kako bi smo obezbedili da montaža PVC stolarije pre svega bude bezbedna. Napravili smo metalnu konstrukciju, koju smo stegli sa unutrašnje strane, na konstrukciju su pričvršćene OSB table. Na ovaj način je sav otpad od fasade pao na obezbeđenu povrsinu.

Još jedan problem je rešen, a za nas novo iskustvo i nova lekcija.

Savet našeg tima

Pre odabira PVC stolarije, preporuka je da se detaljno informišete u vezi njene ponude u našoj zemlji kako bi došli do najbolje stolarije za Vas. Za Vaš novac uvek birajte najbolje i firmu koja Vam obezbeđuje sve i na sve izdaje račun i garanciju.


Rizična montaža PVC stolarije

Rizična montaža PVC stolarije


Pored kvalitetne PVC stolarije, zahtevajte pouzdanu i bezbednu ugradnju iste. Iz predhodnog teksta možete videti kako montaža zna da namuči i iskusne montažere. Uvek birajte najbolje!

Vaš PVC Stolarije Tim


Rizična montaža PVC stolarije

Rizična montaža PVC stolarije


 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna