Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Staklo za PVC stolariju   arrow

Staklo za PVC stolariju – sve šta je potrebno da znate pre kupovine. Informišite se na vreme kakva stakla postoje i kakvo je staklo Vama potrebno.


Staklo za PVC stolariju i njegov pažljiv odabir je jedan od najbitnijih faktora pri montaži nove PVC stolarije. Staklo zauzima preko 70% površine prozora i upravo je to ta površina koja ima najviše gubitaka energije.

STAKLO ZA PVC STOLARIJU

  • Adekvatno staklo;
  • odlične termo izolacione osobine;
  • odlične zvučno izolacione osobine;
  • povoljna cena;
  • garancija;
  • račun.

Uz premijum PVC stolariju koja Vam obezbeđuje vrhunski komfor koji zaslužujete, neophodno je dodati kvalitetno staklo koje po svojim osobinama odgovara toj PVC stolariji.

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju

Klasično stakljenje PVC prozora obavlja se sa IZO dvoslojnim staklom float kvaliteta 4/16/4. Kasnije, pojavom još dve tehnologije izrade stakla, dobijena su još dva IZO sistema NISKO-EMISIONO LOW-E staklo i 4 GODIŠNJA DOBA CLIMA GUARD SOLAR staklo.

NISKO-EMISIONO STAKLO

Najbitnija funkcija nisko-emisonog stakla je smanjenje gubitka toplotne energije u hladnom periodu godine. LOW-E ili nisko-emisiono staklo na unutrašnjoj strani ima tanki nanos metal-oksida, tako da se toplotni talasi odbijaju od površine stakla i vraćaju se ka izvoru toplote. Svakako da dodavanjem argona izmedju dva stakla dodatno se poboljšava termika.

STAKLO 4 GODIŠNJA DOBA (clima guard solar) – staklo za PVC stolariju

Staklo 4 godišnja doba je najbolji izbor ukoliko želite da sebi obezbedite termo i zvučnu izolaciju tokom cele godine. Kao najbolji primer za staklo četiri godišnja doba jeste da se ugrađuje na lokacijama sa vrlo niskim temperaturama i urbanim sredinama gde je buka na visokom niovu.

Razlika između nisko-emisionog stakla i 4 godišnja doba je što film metal-oksida kod 4 godišnja doba nanet sa obe strane staklene površine dajući staklu bolju energetsku efikasnost. Radi se o bitnoj razlici između ove dve vrste stakala i svakako naš savet bi bio da se odlučite za staklo 4 godišnja doba.

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim


NAJBOLJE STAKLO ZA PVC STOLARIJU

Za sve kojima je energetska efikasnost i zvučna izolacija primarna i važna, pun pogodak je IZO troslojno staklo. Naš savet u koliko se odlučujete za troslojni paket stakla na vašim PVC prozorima da to bude kombinacija nisko-emisionog i 4 godišnja doba  LOW-E/argon/FLOT/argon/CLIMA GUARD SOLAR

Naš savet Vam je da uvek birate najbolje. U ovom slučaju je to itekako opravdano pošto se radi o premijum PVC stolariji izuzetnih osobina koja prosto traži kvalitetno staklo. Spajanjem odlične PVC stolarije i IZO troslojnog stakla, dobija se nepremostiva barijera između unutrašnjosti Vašeg objekta i spoljašnjih vremenskih uticaja. Od prvog momenta korišćenja ovakvog paketa, osetićete izuzetan komfor koji potpuno opravdava nešto višu cenu.

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim

Najbolji sklop

Kod nas imate najbolji sklop PVC stolarije i stakla. Nemački kvalitet naše stolarije je vrlo dobro poznat kod nas i na Balkanu gde poslujemo. Pažljivo smo odabrali pakete stakala kako bi obuhvatili sve zahteve naših klijenata. Odabirom jednog ili više paketa iz naše ponude Vi obezbeđujete sebi maksimalan komfor. To je jedna vrlo bitna stavka o kojoj je potrebno dobro da razmislite.

Naše kolege su tu da Vam pomognu oko odabira na osnovu Vašeg zahteva. Na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite nama. Uvek za svoj novac odaberite najbolje i obezbedite sebi komfor kakav zaslužujete.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!