PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Staklo za PVC stolariju   arrow

Staklo za PVC stolariju – sve šta je potrebno da znate pre kupovine (staklo za PVC stolariju). Informišite se na vreme kakva stakla (staklo za PVC stolariju) postoje i kakvo je staklo Vama potrebno.


Staklo za PVC stolariju i njegov pažljiv odabir je jedan od najbitnijih faktora pri montaži nove PVC stolarije. Staklo zauzima preko 70% površine prozora i upravo je to ta površina koja ima najviše gubitaka energije (staklo za PVC stolariju).

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju

Klasično stakljenje PVC prozora (staklo za PVC stolariju) obavlja se sa IZO dvoslojnim staklom float kvaliteta 4/16/4. Kasnije, pojavom još dve tehnologije izrade stakla, dobijena su još dva IZO sistema NISKO-EMISIONO LOW-E staklo i 4 GODIŠNJA DOBA CLIMA GUARD SOLAR staklo (staklo za PVC stolariju).

NISKO-EMISIONO STAKLO (staklo za PVC stolariju)

Najbitnija funkcija nisko-emisonog stakla je smanjenje gubitka toplotne energije u hladnom periodu godine. LOW-E ili nisko-emisiono staklo na unutrašnjoj strani ima tanki nanos metal-oksida, tako da se toplotni talasi odbijaju od površine stakla i vraćaju se ka izvoru toplote. Svakako da dodavanjem argona izmedju dva stakla dodatno se poboljšava termika.

STAKLO 4 GODIŠNJA DOBA (clima guard solar) – staklo za PVC stolariju

Razlika između nisko-emisionog stakla i 4 godišnja doba je što film metal-oksida kod 4 godišnja doba nanet sa obe strane staklene površine dajući staklu bolju energetsku efikasnost. Radi se o bitnoj razlici između ove dve vrste stakala i svakako naš savet bi bio da se odlučite za staklo 4 godišnja doba (staklo za PVC stolariju).

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim


Za sve kojima je energetska efikasnost i zvučna izolacija primarna i važna, pun  pogodak je IZO troslojno staklo (staklo za PVC stolariju). Naš savet u koliko se odlučujete za troslojni paket stakla na vašim PVC prozorima da to bude kombinacija nisko-emisionog i 4 godišnja doba  LOW-E/argon/FLOT/argon/CLIMA GUARD SOLAR

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim

Vaš PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!