PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Staklo za PVC stolariju   arrow

Staklo za PVC stolariju – sve šta je potrebno da znate pre kupovine. Informišite se na vreme kakva stakla postoje i kakvo je staklo Vama potrebno.


Staklo za PVC stolariju i njegov pažljiv odabir je jedan od najbitnijih faktora pri montaži nove PVC stolarije. Staklo zauzima preko 70% površine prozora i upravo je to ta površina koja ima najviše gubitaka energije.

STAKLO ZA PVC STOLARIJU

  • Adekvatno staklo;
  • odlične termo izolacione osobine;
  • odlične zvučno izolacione osobine;
  • povoljna cena;
  • garancija;
  • račun.

Uz premijum PVC stolariju koja Vam obezbeđuje vrhunski komfor koji zaslužujete, neophodno je dodati kvalitetno staklo koje po svojim osobinama odgovara toj PVC stolariji.

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju

Klasično stakljenje PVC prozora obavlja se sa IZO dvoslojnim staklom float kvaliteta 4/16/4. Kasnije, pojavom još dve tehnologije izrade stakla, dobijena su još dva IZO sistema NISKO-EMISIONO LOW-E staklo i 4 GODIŠNJA DOBA CLIMA GUARD SOLAR staklo.

NISKO-EMISIONO STAKLO

Najbitnija funkcija nisko-emisonog stakla je smanjenje gubitka toplotne energije u hladnom periodu godine. LOW-E ili nisko-emisiono staklo na unutrašnjoj strani ima tanki nanos metal-oksida, tako da se toplotni talasi odbijaju od površine stakla i vraćaju se ka izvoru toplote. Svakako da dodavanjem argona izmedju dva stakla dodatno se poboljšava termika.

STAKLO 4 GODIŠNJA DOBA (clima guard solar) – staklo za PVC stolariju

Razlika između nisko-emisionog stakla i 4 godišnja doba je što film metal-oksida kod 4 godišnja doba nanet sa obe strane staklene površine dajući staklu bolju energetsku efikasnost. Radi se o bitnoj razlici između ove dve vrste stakala i svakako naš savet bi bio da se odlučite za staklo 4 godišnja doba.

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim


NAJBOLJE STAKLO ZA PVC STOLARIJU

Za sve kojima je energetska efikasnost i zvučna izolacija primarna i važna, pun  pogodak je IZO troslojno staklo. Naš savet u koliko se odlučujete za troslojni paket stakla na vašim PVC prozorima da to bude kombinacija nisko-emisionog i 4 godišnja doba  LOW-E/argon/FLOT/argon/CLIMA GUARD SOLAR

Naš savet Vam je da uvek birate najbolje. U ovom slučaju je to itekako opravdano pošto se radi o premijum PVC stolariji izuzetnih osobina koja prosto traži kvalitetno staklo. Spajanjem odlične PVC stolarije i IZO troslojnog stakla, dobija se nepremostiva barijera između unutrašnjosti Vašeg objekta i spoljašnjih vremenskih uticaja. Od prvog momenta korišćenja ovakvog paketa, osetićete izuzetan komfor koji potpuno opravdava nešto višu cenu.

Staklo za PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Staklo za PVC stolariju – PVC Stolarije Tim

Vaš PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!