POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

STAKLO PRAVI RAZLIKU

Ako ste se ikad pitali da li je bitno koje je staklo ugrađeno u Vašu stolariju, sada ćete dobiti odgovor. Pored kvaliteta stolarije, važno je da ugrađeno staklo ima što bolje izolacione osobine.

16.08.2021

STAKLO PRAVI RAZLIKU

Klijent koji poseduje stan na Novom Beogradu imao je zahtev da mu po našem izboru damo najbolju ponudu u odnosu cena-kvalitet sa posebnim akcentom na zvučnu i termičku izolaciju. Klijent je želeo da se što bolje zvučno izoluje od spoljašnje buke koja mu svakodnevno prilično smeta. Takođe, želeo je da poboljša termičku izolaciju kako bi osigurao komfor kakav očekuje.

Zadatak i nije bio tako težak, naš tim je analizirao grejanje u stanu koje je bilo centralno i veoma dobro. Gubirak energije se isključivo pravio na prozorima. Ponudili smo im naš sistem STANDARD+. Profil je sa 6 komora KOMMERLING 70CL, Okov SIGENIA DSG, Staklo TROSLOJNO 4-12-4-12-4 nisko-emisino ispinjeno argonom.Ovaj sistem je ubedljivo najbolji odnos cena-kvalitet, jer se za minimalnu finansisku razliku od STANDARD sistema dobija mnogo bolja zvučna i termička izolacija. Površina prozora je preko 70% staklo, svaki profil iz naše ponude KOMMERLING dihtuje savršeno jedini deo gde se može pojačati izolacija je staklo.Klijent je pristao na naš predlog, i posle par meseci stogla preporuka za sličan posao upravo od tog zadovoljnog klijenta što nama daje dodatnu motivaciju za još bolji odnos prema radu.

Uvek birajte što bolje staklo

Kao što smo iznad i naveli, preko 70 procenata prozora je zapravo staklo na kome se uvek i gubi najviše što se tiče izolacije. Kako bi osigurali očekivani komfor kod PVC stolarije ili bilo koje druge stolarije bitno je da se opredelite za što bolje staklo. Dobro se raspitajte koje sve staklo ima u ponudi firma kod koje želite da pazarite stolariju. Ukoiko imaju samo jednu vrstu stakla, savetujemo Vam da odaberete drugu firmu za saradnju.Za Vaš novac uvek birakte najbolje što sa tim novcem možete da pazarite. Pohvale za našeg klijenta sa Novog Beograda koji se odlučio da pazari odličan PVC sistem sa kvalitetnim staklom i time dobio i više nego što je očekivao.


 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna