POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Šta očekivati od prodavca PVC stolarije?

Šta očekivati od prodavca PVC stolarije? Koje su Vama informacije važne i kako da sebi obezbedite odličan komfor kupljenom PVC stolarijom.

15.10.2021


Pre svega, Vas treba da zanima kvalitet, jedino on Vam omogućava da budete mirni dugi niz godina a da pri tome budete i zadovoljni svojom PVC stolarijom. Kako bi osigurali pravu odluku čija je posledica kupovina kvalitetne PVC stolarije, morate raspolagati pravim informacijama.

Šta očekivati od prodavca PVC stolarije?

Prodavac PVC stolarije pre svega treba da Vas detaljno informiše u vezi stolarije koju prodaje. Na osnovu tih informacija donosite odluku da li ponuđena PVC stolarija Vama odgovara ili ne.

Osnovna informacija jeste koje je poreklo stolarije, sinonim za kvalitet PVC stolarije je Nemački PVC profil. Sa stolarijom Nemačkog porekla retko možete da pogrešite, radi se o standardno dobroj stolariji koja će Vas služiti dugi niz godina.

Proizvođač PVC profila igra važnu ulogu, na primer naše PVC profile proizvodi Kommerling koji važi za jedan od najboljih profila u Evropi i svetu. Da li se radi o pouzdanoj firmi ili ne bar danas možete da proverite putem interneta.

Broj komora PVC stolarije je važan detalj, što veći broj to je bolje ali pod uslovom da je proizvođač PVC profila pouzdana firma. Petokomorna PVC stolarija je prevaziđena i danas je standard stolarija sa 6 komora. Naša preporuka je da ne idete ispod šestokomorme stolarije kako bi osigurali dobre izolacione osobine.

Okovi koje retko ko i spominje su zapravo važna karika prekopotrebnog kvaliteta i na nju treba obratiti pažnju. Određeni broj prodavaca u ponudi ima PVC stolariju bez okova i to je prilično loša stvar. Klijenti koji pazare takvu PVC stolariju ubrzo nakon kupovine imaju probleme sa krivljenjem stolarije što se na kraju rešava samo kupovinom nove PVC stolarije.

PVC stolarija sa lošim kvalitetom okova je takođe potpuno promašena investicija a scenario je isti samo malo blaži. Stoga uvek zahtevajte kvalitetne okove poznatih proivođaća.

Ništa manje bitno staklo za PVC stolariju, zauzima više od 70 procenata površine prozora. Na njemu se prilično gubi kada su u pitanju izolacione osobine. Uvek birajte duplo staklo ispunjeno gasom. Kod nas u ponudi imate nekoliko paketa stakala od kojih možete da odaberete jedan ili više njih.

Bilo bi odlično ako bi prodavac mogao da Vam obezbedi i ugradnju svoje stolarije, time ste skratili sebi dodatne obaveze. Danas je prilično teško naći dobru firmu koja bi adekvatno ugradila PVC stolariju i koja na ugradnju izdaje garanciju.

Garancija

Garancija je posebna stavka o kojoj prodavac treba da Vas informiše kao i zbog iznad navedenog. Ukoliko ne dobijete odgovore od prodavca u vezi svega što smo opisali, nešto nije u redu. Budite obazrivi. Garancija je po nama obavezna i ona štiti samog kupca a to nam je vrlo važno.

Za Vaš novac uvek pazarite najbolje, time sebi osiguravate miran san bez dodatnih troškova.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna