Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Šta je RAL montaža   arrow

Šta je RAL montaža? RAL montaža je strogi Nemački standard ugradnje stolarije koji se primenjuje u celom svetu. Račun i garancija na sve naše proizvode i usluge.


RAL MONTAŽA OBEZBEĐUJE:

  • Adekvatan spoj između PVC stolarije i zida objekta,
  • sprečava pojavljivanje vlage,
  • bolju zvučnu izolaciju,
  • toplotnu izolaciju,
  • veću uštedu energije,
  • dugovečnost celog objekta.

ŠTA JE RAL MONTAŽA?

RAL montaža pre svega pojavljivanje vlage u objektu svodi na minimum tako što dopušta prostorijama da izbace vlagu vani a pri tom ne dozvoljava prodiranje vode, vazduha i vlage u prostoriju. Navedeno iznad je moguće isključivo ukoliko se prate strogi Nemački standardi RAL montaže!

RAL montaža predstavlja adekvatan spoj između stolarije i zida, čime štiti i produžuje vek zida, stolarije i samog objekta.

Takođe, RAL montaža obezbeđuje bolju toplotnu i zvučnu izolaciju u odnosu na regularne montaže.

Sve navedeno iznad nam govori da ušteda u energiji je primetna ukoliko se odlučite za RAL montažu.


šta-je-ral-montaža


Naša ponuda PVC stolarije >> www.pvcstolarije.rs/pvc-stolarija <<


RAL MONTAŽA STOLARIJE

Kvalitetna RAL montaža PVC stolarije, povoljna cena uz račun i garanciju. RAL montaža PVC stolarije iz naše prodaje, Nemačka PVC stolarija visokog kvaliteta. Naš tim pored odličnog kvaliteta stolarije obezbeđuje i nekoliko paketa stakala koji će odgovarati zahtevima svih naših klijenata. Imate mogućnost odabira i više paketa stakala radi bolje izolacije.

Kvalitet naše RAL montaže za zagarantovan, naše kolege su izuzetni montažeri koji svakodnevno ugradne desetinu PVC prozora i vrata. Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline ali i takođe na celoj teritoriji Srbije. Pojedinim klijentima pružamo naše usluge i van naše zemlje.

Ukoliko želite sigurnu RAL montažu, na pravom ste mestu, mi obezbeđujemo PVC stolariju koju ugrađujemo standardno ili po principu RAL montaže. Oslonite se na naš tim.

Savet našeg tima

Ukoliko želite premijum komfor u Vašem objektu, RAL montaža Vam baš to i omogućuje. Naravno, potrebno je da obezbedite premijum PVC stolariju i odgovarajuće staklo kako bi se stekli adekvatni uslovi za pomenuti komfor. Prilikom odabira PVC stolarije, tražite najbolje za uloženi novac. Informišite se na vreme koju PVC stolariju možete da dobijete za odvojena sredstva.

Pažljivo birajte i birajte samo najbolje!

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!