POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Šta je okov na PVC stolariji?

Šta je okov na PVC stolariji i zašto je važan? Zašto je bitno imati kvalitetan okov na PVC stolariji?


28.05.2021

Šta je okov na PVC stolariji i zašto je važan?

Vrlo je bitno da PVC stolarija poseduje okov koji joj omogućava pravilno i dugotrajno funkcionisanje. Okov PVC stolarije kao važan deo proizvoda mora biti dobrog kvaliteta inače dolazi do problema sa PVC stolarijom.

Okov PVC stolarije možemo da uporedimo sa motorom u automobilu koji je presudan da bi koristili automobil. Kvalitetan okov PVC stolariji pruža čvrstinu čime obezbeđuje dugogodišnju postojanost i pravilan rad same stolarije. 

Na našem tržištu možemo naći PVC stolariju za koju prodavac garantuje (usmeno) da je izuzetnog kvaliteta i da će nam garantovano trajati 10-15 godina. Takvi prodavci obično preskaču bitne informacije o PVC stolariji poput porekla PVC stolarije, broja komora i naravno okovima i njihovom kvalitetu. Takve prodavce treba zaobilaziti iz razloga što možete lako biti ubeđeni da je njihova PVC stolarija najbolja za Vas – a nije.

Zašto je bitno imati kvalitetan okov na PVC stolariji?

Nije dovoljno da PVC stolarija ima okov, zahtevajte da Vam se pruži informacija o proizvođaču okova. Kod nas na tržištu ih nema mnogo, tako da ćete lako doći do prave informaije da li je okov kvalitetan ili ne. Najbolji način da proverite da li je neka PVC stolarija dobra i kvalitetna jeste da pitate za garanciju i ko je pruža.

Na primer, naša firma pruža dugogodišnju garanciju na PVC stolariju. Sigurni smo u svoj proizvod iza koga stoji Nemački profil visoke premijum klase – Kommerling. Pomenuti prozvođač Kommerling na svoje PVC profile daje garanciju do 25 godina. Sigenija okovi koje mi koristimo u našoj PVC stolariji su odličnog kvaliteta koji će osigurati pravilan i pouzdan rad dugi niz godina.

Što je okov kvalitetniji, PVC stolarija će duže obavljati svoj posao kako treba.

Iz iznad napisanog donećete zaključak da se Vama ne isplati pazariti PVC stolariju na koju ne dobijate garanciju. Garancija je tu da Vas zaštiti u slučaju da niste zadovoljni PVC stolarijom.

Zaključak

Za Vaš novac birajte najbolje i očekujte najbolje. Zahtevajte da Vam se prilože sve informacije koje su Vam potrebne.

Vaš PVC Stolarrije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna