POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

SIGURNOST VAŠEG DOMA

Kako osigurati svoj dom? Pravilo je da se prvo krene od ulaznih vrata. Naša sigurnosna vrata za sigurnost Vašeg doma!

21.04.2022


SIGURNOST VAŠEG DOMA

Modifikovana i poboljšana sigurnosna vrata veoma brzo su nasla put ka prvim kupcima u ovoj godini. Reakcije klijenata su uglavnom neverica, da su za taj novac dobili vrata u takvom kvalitetu domaće proizvodnje. Vrata po njihovim merama koja ne zahtevaju dodatno rušenje ili zidanje. Lagano rukovanje sigurnosnim vratima koje teže preko 80kg je zaista dobar osećaj.Sigurnosna vrata u svim merama

Ko što smo iznad spomenuli, našim klijentima možemo obezbediti sigurnosna vrata u merama koje su njima potrebne da ne bi dodatno obrađivali zidove. Ovaj podatak je veoma važan iz razloga što dobar procenat naših kupaca sigurnosnih vrata menjaju standardna vrata i žele sigurnost. Time štede novac pošto nema dodatnog rušenja ili dograđivanja zida i na primer baš taj novac mogu da ulože u kvalitetnija sigurnosna vrata.

Kvalitet je bitan

Ukoliko želite adekvatnu sigurnost Vašeg doma, bitno je da odaberete kvalitetna vrata jer jedino na taj način ćete osigurati Vaš dom pravilno. Važan je odabir materijala koji su se dokazali kao najbolji, šarke i brava su takođe stavke na koje treba obratiti posebnu pažnju. Mi obraćamo pažnju na sve segmente kada su u pitanju naši artikli a pogotovo ulazna sigurnosna vrata.

Prepustite sve profesionalcima. Pored navedenog, obezbeđujemo adekvatnu ugradnju koja je vrlo važan faktor kada je sigurnost u pitanju. Naši montažeri redovno ugrađuju ovaj tip ulaznih vrata i poseduju veliko iskustvo u tom delu posla.

Loše ugrađena sigurnosna vrata neće raditi kako je propisano a što je najgore, izdaće Vas kada Vam budu najpotrebnija. Pošto su teška, korišćenje je otežano i dovodi potpunog onesposobljavanja vrata.

Uvek birajte kvalitet!

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna