PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Šestokomorna PVC stolarija   arrow

Šestokomorna PVC stolarija – pametan izbor koji Vam štedi vreme i novac. Šestokomorna PVC stolarija pruža vrhunsku termo i zvučnu izolaciju po povoljnim cenama.


ŠESTOKOMORNA PVC STOLARIJA

  • Premijum kvalitet;
  • izuzetne izolacione osobine;
  • veći nivo komfora u odnosu na stolariju sa manje komora;
  • garancija na PVC stolariju i profile;
  • garancija na ugradnju;
  • pouzdana ugradnja;
  • Vaš miran san.

Pogledajte našu ponudu – PVC stolarija. U našoj ponudi imamo premijum kvalitet stolarije koja donosi izuzetan komfor ukoliko se upari sa odličnim staklom iz naše ponude. Kompletirali smo celokupnu ponudu izdeljenu po paketima. Za više informacija nas pozovite kako bi Vas kolege adekvatno informisale.

Prodaja šestokomorne PVC stolarije

Izrada i prodaja šestokomorne PVC stolarije, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju na PVC stolariju, PVC profile i ugradnju. Prodaja šestokomorne PVC stolarije na teritoriji cele Srbije. Poslujemo u celoj zemlji i u nekoliko zemalja na Balkanu. Dostupni smo u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Kragujevcu i svim ostalim našim gradovima.

Budite slobodni da nas kontaktirate radi uzimanja mera i davanja ponude. Očekujte profesionalizam, povoljnu cenu, račun i garanciju.

Šta je šestokomorna PVC stolarija?

Šestokomorna PVC stolarija predstavlja standard u svetu a polako i kod nas pri izboru PVC stolarije. Kod nas postepeno raste svest o važnosti termo i zvučne izolacije, tako i standard pri kupovini novih ili zameni starih prozora.

Šestokomorna PVC stolarija je standard današnjice, u prošlosti trokomorna PVC stolarija je predstavljala sam vrh ponude. Pojavom petokomornih sistema i šestokomorne PVC stolarije, trokomorna PVC stolarija odlazi u istoriju.

Zašto su komore važne?

Vazduh je najbolja izolacija, samim tim PVC stolarija sa najviše komora jeste i najbolji izbor. Šestokomorna PVC stolarija sa svojih 6 komora pruža najbolju izolaciju i samim tim je najefikasnije rešenje.

Naravno, ne čine sve pregrade u profilu komoru!

Vazdušnu komoru sačinjavaju samo vertikalne pregrade unutar profila.

Treba napomenuti da kada je u pitanju ovakva PVC stolarija od velike važnosti je širina profila. Postoji bitna razlika između profila od 70mm i šestokomorne PVC stolarije istog preseka.


Srazmerno rastu potreba i standarda u građevinarstvu i naša ponuda se prilagođava istim. Naša ponuda PVC stolarije je isključivo šestokomorna u raznim širina od 70mm i šire. Kod nas možete kupiti šestokomornu PVC stolariju po ceni petokomorne PVC stolarije, uz dobar izbor stakla lako upotpunjujete Vašu investiciju u šestokomornu PVC stolariju.

Vaš PVC stolarije Tim


Šestokomorna PVC stolarija - Ponuda PVC stolarije Tima

Šestokomorna PVC stolarija – Ponuda PVC stolarije Tima

Call Now ButtonPozovite nas!