PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Šestokomorna PVC stolarija   arrow

Šestokomorna PVC stolarija – pametan izbor koji Vam štedi vreme i novac. Šestokomorna PVC stolarija pruža vrhunsku termo i zvučnu izolaciju. Šestokomorna PVC stolarija po povoljnim cenama.


Šta je šestokomorna PVC stolarija?

Šestokomorna PVC stolarija predstavlja standard u svetu a polako i kod nas pri izboru PVC stolarije. Kod nas postepeno raste svest o važnosti termo i zvučne izolacije, tako i standard pri kupovini novih ili zameni starih prozora.

Šestokomorna PVC stolarija je standard današnjice, u prošlosti trokomorna PVC stolarija je predstavljala sam vrh ponude. Pojavom petokomornih sistema i šestokomorne PVC stolarijetrokomorna PVC stolarija odlazi u istoriju.

Zašto su komore važne?

Vazduh je najbolja izolacija, samim tim PVC stolarija sa najviše komora jeste i najbolji izbor. Šestokomorna PVC stolarija sa svojih 6 komora pruža najbolju izolaciju i samim tim je najefikasnije rešenje.

Naravno, ne čine sve pregrade u profilu komoru!

Vazdušnu komoru sačinjavaju samo vertikalne pregrade unutar profila.

Treba napomenuti da kada je u pitanju šestokomorna PVC stolarija od velike važnosti je širina profila. Postoji bitna razlika između profila od 70mm i šestokomorne PVC stolarije istog preseka.


Srazmerno rastu potreba i standarda u građevinarstvu i naša ponuda se prilagođava istim. Naša ponuda PVC stolarije je isključivo šestokomorna u raznim širina od 70mm i šire. Kod nas možete kupiti šestokomornu PVC stolariju po ceni petokomorne PVC stolarije, uz dobar izbor stakla lako upotpunjujete Vašu investiciju u šestokomornu PVC stolariju.

Vaš PVC stolarije Tim


Šestokomorna PVC stolarija - Ponuda PVC stolarije Tima

Šestokomorna PVC stolarija – Ponuda PVC stolarije Tima

Call Now ButtonPozovite nas!