POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Roletne i komarnici   arrow

Roletne i komarnici su odavno unapred planirani deo stolarije koji se zadnju deceniju bez izuzetaka ugrađuje sa ostatkom stolarije.


Roletne i komarnici prodaja i ugradnja – 064/48-77-631; E-mail: info@nikmontaza.rs


Reletne – čemu služe?

Roletne imaju višestruku ulogu u našoj zaštiti od vremenskih uslova i nepoželjnih pogleda. Roletne fizički oblažu čitav prozor ili vrata i time blokiraju sunčeve zrake i nepoželjne poglede prolaznika ili komšija.

Sem navedenog, roletne štite stolariju od vremenskih nepogoda kao što je grad, takođe pružaju dodatnu termo i zvučnu zaštitu!


U našoj ponudi imamo roletne sa nadgradnom kutijom i roletne sa spoljnom kutijom.

Roletne sa nadgradnom kutijom su uvek najbolje rešenje iz razloga što se postavljaju zajedno sa stolarijom. Na već pripremljenu PVC stolariju adekvatno instaliramo PVC kutiju u kojoj su aluminijumske ili PVC lamele.

PVC stolarija sa roletnama – skica – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – skica – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

Roletne sa spoljnom kutijom su dobro rešenje tamo gde nisu instalirane roletne sa nadgradnom kutijom i gde nije moguća njihova instalacija. Roletne sa spoljnom kutijom se izrađuju od aluminijuma(kutija), lamele i vođice su izrađene od PVC-a ili aluminijuma.

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim


Prateća oprema


Venecijaneri

Venecijaneri predstavljaju još jedno rešenje za sunčeve zrake i neželjene poglede. Venecijaneri sprečavaju sunčeve zrake da prodru u prostoriju ali ne u toj meri kao roletne. Sa druge strane, venecijaneri su odličan estetski detalj i dostupni su širokoj paleti boja.

Komarnici

Komarnici su najuspešniji način da sprečimo insekte da uđu u naše domove ili poslovne objekte. Poslednjih godina pojavljivanje insekata je sve intenzivnije tokom cele godine, stoga jedino rešenje jesu komarnici. Kada su komarnici instalirani, možemo slobodno ostaviti otvorene prozore i vrata radi provetravanja.

Vrata komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Vrata komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Plise komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Plise komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Proizvodimo dve vrste komarnikaRolo komarnicikomarnici koji se instaliraju na prozore i povlače se po vertikalnoj osi(odozgo na dole). Plise komarnici – komarnici koji se instaliraju na vrata ili druge veće površine. Pomenuti komarnici se povlaće horizontalno(u stranu).

Rolo komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Rolo komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Fiksni komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim

Fiksni komarnici – komarnik – PVC Stolarije Tim


 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna