POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

REŠENJE ZA VIŠE SVETLOSTI

Odlično rešenje za više svetlosti za poslovno-stambeni objekat uz maksimalnu izolaciju tokom cele godine. Vrhunski komfor uz Nemačku PVC stolariju.

21.03.2022


REŠENJE ZA VIŠE SVETLOSTI

Naši klijenti iz Francuske gradili su poslovno-stambeni objekat u Petrovaradinu. Želeći moderan dizajn objekta sa puno dnevne svetlosti i vrhunskom izolacijom izabrali su našu ponudu. Njihov prioritet je bila vrhunska stolarija koja omogućava maksimalnu količinu svetlosti u objektu a da se ne narušava unutrašnji prostor prilikom korišćenja same stolarije.

Zadatak jeste težak ali itekako ostvariv.

Odabir PVC stolarije

Kliejnt je odabrao PVC profil KOMMERLING 70 CL 6 komora, okovi su naravno SIGENIA. Kada je u pitanju staklo ono je troslojno sa vrhunskom termikom, 4nisko-emisiono, 12argon, 4flot, 12argon, 4 4 godišnja doba.Najviše elemenata su bile klizno-izbacijuće stene koje pružaju veliku staklenu površinu a ne zauzimaju stambenu površinu prilikom otvaranja. Odabrana PVC stolarija je odličnog kvaliteta i obezbeđuje izuzetan komfor po čemu je naša stolarija i poznata.

Roletne, komarnici, spoljne okapnice, unutrašnje daske su bili sastavni deo svake pozicije. I ovog puta smo uspeli da ispunimo očekivanja klijenta, na naše veliko zadovoljstvo. Uz odabir vrhunskih brendova i profesionalnog pristupa poslu i klijenti su uglavnom zadovoljni.Zaključak

Naš tim voli izazove, teži ka njima prosto iz razloga što je na kraju rezultat izuzetan, kao u ovom slučaju. Sa nama je sve moguće, izlazimo u susret svim našim klijentima koliko god je to moguće a da se ne kosi sa kvalitetom i smernicama naše struke.

 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna