PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

PVC stolarija   arrow

Ponuda PVC stolarijePVC stolarije Tima – više informacija – 064/48-77-631


KBE 70

KBE 70 6 KOMORA je Nemački profil proizveden po najvisim evropskim standardima. Visok stepen toplotne izolacije koji je postignut sa 6-komornim sistemom i dubinom montaže od 70mm dovodi do Uf-vrednost 1.3W/m2K.

Klasićan i moderan dizajn koji mogu biti u velikom izboru boja i dekora drveta daju široki izbor pri arhitektonskim rešenjima. Viši stepen sigurnosti dobijen sa 13mm osom i poboljšana statika profila pružaju dodatni kvalitet ovom sistemu. Profil je izrađen po strogim standardima zaštite zivotne sredine greenline.

KBE 70 6 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KBE 70 6 komora – ponuda PVC stolarije PVC Stolarije Tim


KOMMERLING 76

KOMMERLING 76 je sistem koji vam pruža sve pogodnosti modernih prozora zadnje generacije. Sa sistemom koji ima tri dihtunga u preseku i dubinom montaže od 76mm posebno se ističe među ostalim profilima. Savršene proporcije profila, moderan dizajn, veliki izbor dekora olakšavaju Vaš izbor pri zameni stolarije.

Već u standardnoj verziji sistem ispunjava zahteve za niskoenergetske kuće – Uf vrednost 1.1W/m2K. Ukupna konstrukcija znatno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju jer ovaj sistem podržava paket troslojnog stakla od 48mm tako da možete da poboljšate kvalitet zivota, ekonomije i sigurnosti.

KOMMERLING 70 6 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING 70 6 komora – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


KOMMERLING 88 – 7 komora

KOMMERLING 88 je ekskluzivni PVC sistem novog doba, sa unapređenom toplotnom i zvučnom izolacijom. Takođe je i nosilac trendova u dizajnu. KOMMERLING 88 je 7-komorni sistem srednje zaptivke, visoke izolacije, sa  dubinom ugradnje od 88 mm.

Sistem ima izuzetnu Uf vrednost od 0,95 W / (m²K), samim tim i visoke energetske zahteve za pasivne kuće. Posebna stvar u vezi toga je da se za razliku od sličnih rešenja ova vrednost postiže čeličnim ojačanjem za maksimalne veličine elemenata, takođe i kod profila u dekoru. Nova generacija profila se ne ističe samo u pogledu energetike, već i arhitektonski: čvrsta konstrukcija omogućava 3-slojno zastakljivanje ili najsavremenija funkcionalna stakla debljine do 56 mm.

KOMMERLING 88 7 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING 88 7 komora – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


KOMMERLING ALU-CLIP

Sistem PVC prozora sa aluminijumskom oblogom, koja se ugradi (klikne) na profil, kombinuje prednosti oba materijala u jednom elementu. Sa spoljašnje strane, aluminijumska obloga nudi veliki izbor boja, dok sa unutrašnje strane PVC profili garantuju lako održavanje, stabilnost i visoku sigurnosnu funkciju.

Sistem srednjeg zaptivanja sa više komornim sistemom ističe se svojim modernim dizajnom i savršenim proporcijama profila. Takođe se može pohvaliti svojom funkcijom, građom, vrednostima izolacije kao i zaštitom životne sredine. Može se koristiti moderno troslojno zastakljivanje ili specijalna funkcionalna stakla debljine do 52 mm.

Sistem ispunjava zahteve za niskoenergetske kuće – Uf vrednost = 1,1 W / (m²K). Ukupna konstrukcija znatno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju, tako da možete da poboljšate kvalitet života, ekonomije i sigurnosti.

KOMMERLING ALU-CLIP - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING ALU-CLIP – PVC Stolarije Tim


Podizno – klizni sistem

Podizno – klizni sistem se zahvaljući vrhunskom mehanizmu lako koristi. Ovaj jak i siguran sistem pruža ostakljivanje velikih površina. Takođe, uz novi način zaptivanja osigurava visoku otpornost na udare vetra, buku i ostale uticaje.

Sa ovim kliznim sistemom postižu se fantastični termički rezultati Ub = 0.8W/m2K ćak i kod najvećih elemenata širine 6.5m do visine 2.5m.

Podizno – klizni sistem - PVC Stolarije Tim

Podizno – klizni sistem – PVC Stolarije Tim


Klizni sistem – tiho rukovanje

Dugotrajan i siguran, sa kliznim sistemom koji je posebno tih za rukovanje upoznaćete novu lakoću korišćenja. Klizni sistem se može bez ikakve muke lako otvoriti i zatvoriti. Svojim tihim rukovanjem je posebno lak i jednostavan za korišćenje čak i kod velikih staklenih površina. Profili garantuju izrazito tiho pokretanje kliznih elemenata, koje je uslovljeno visokom stabilnošću prozora, odnosno krila vrata.

Klizni sistem nudi veliki izbor folija, koje mogu da budu sa strukturom drveta i to sve doprinosi većoj individualizaciji kliznih vrata. Klizni sistem tako nudi ne samo udobnost već i dizajn po meri klijenta.

Klizni sistem ima dihtovanje na četkicama tako da se ne preporučuje za prostorije gde je neophodno totalno dihtovanje stolarije, vec je idealan za zatvaranje terasa, zimskih basta i unutrašnjih pregrada.

Klizni sistem - PVC Stolarije Tim

Klizni sistem – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


Klizno-izbacujući sistem

Klizno izbacujući sistem je jedan od najpraktičnijih načina funkcionisanja PVC stolarije. Pored kliznog otvaranja, pruža i otvaranje na kip što ga čini veoma poželjnim sistemom za sve objekte.
Uz savršeno dihtovanje daje mogućnost velikim staklenim površinama, pri tom ne uzurpirajući vaš prostor. Uz široku paletu boja i dekora profila ovaj sistem je savršena opcija za razna arhitektonska rešenja.

Klizno izbacujući prozori i vrata se izrađuju od klasičnih prozorskih sistema profila, okivajući ih sa klizno izbacujućim okovom koji mora biti visokog kvaliteta. Iz tog razloga smo se odlučili za dobro poznati okov SIGENIA.

Klizno -izbacujući sistem - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

Klizno-izbacujući sistem – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


Ulazna vrata

Jedan od najbitnijih elemenata na objektu, bilo da je javni ili stambeni jesu ulazna vrata. U zavisnosti od namene objekta biramo dizajn i materijale za ulazna vrata. Ono što ne možemo birati kod ulaznih vrata jeste njihov kvalitet, on mora biti na najvišem nivou u zavisnosti koji ste materijal izabrali. Ulazna vrata su najoptrećenija na svakom objektu i treba se voditi računa o kvalitetu kako bi vam pružila nesmetano funkcionisanje, toplinu i sigurnost.

PVC VRATA – njihova primena je uglavnom na stambenim objektima (kućama), pre svega zbog njihove toplotne izolacije. Postoji mišljenje da PVC vrata nemaju dovoljnu čvrstinu, naravno da je to zabluda. Ukoliko se vrata rade po svim standardima počevši od debljine čelika, adekvatnih šarki i brava PVC vrata daju dugotrajnu funkcionalnost i toplinu.

Ulazna vrata – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim

ALU VRATA su najzahvalnija za ulaze sa velikom frenkfencijom, aluminijum zbog svoje lakoće i ujedno čvrstine idealno je rešenje za sve javne ulaze tipa zgrada, poslovnih objekata, lokala itd. Široka paleta boja pruža aluminijumskim vratima razna estetska rešenja. Aluminijumska vrata su takođe dobro rešenje i za ulaz u kuće, ali naravno sa obaveznim termićkim prekidom.

ALU vrata - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

ALU vrata – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


 

Call Now ButtonPozovite nas!