Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

PVC stolarija   arrow

PVC STOLARIJA – PONUDA

PVC stolarije Tim obezbeđuje premijum PVC stolariju po povoljnim cenama na teritoriji Beograda i cele Srbije. Naša PVC stolarija poseduje vrhunske osobine kako termo, tako i zvučne izolacije.

Izdajemo dugogodišnju garanciju na PVC stolariju iz naše ponude. Takođe, obezbeđujemo adekvatnu ugradnju iste na šta takođe dajemo garanciju. 


PVC stolarija – KOMMERLING 76 AD

KOMMERLING 76 AD 5 KOMORA Vam obezbeđuje sve prednosti modernih prozora. Nemački profil je u pitanju, proizveden po najvišim Evropskim standardima. Izolacione osobine su na visokom nivou zahvaljujući petokomornom sistemu i dubini ugradnje od 76mm.

Posebna inovativnost kod ovog profila jeste da se mogu ugraditi troslojna stakla ili namenska stakla debljine do 48 mm. Kod standardne izrade sistem ispunjava visok stepen toplotne izolacije Uf-vrednost = 1,1 W/(m²K) što je za svaku pohvalu. Glavne odlike su izuzetan kvalitet profila, odlične izolacione osobine i dugotrajnost.

KOMMERLING 76 5 komora - ponuda PVC stolarija - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING 76 AD 5 komora – ponuda PVC stolarija – PVC Stolarije Tim


PVC stolarija – KOMMERLING 76

KOMMERLING 76 je sistem koji vam pruža sve pogodnosti modernih prozora zadnje generacije. Sa sistemom koji ima tri dihtunga u preseku i dubinom montaže od 76mm posebno se ističe među ostalim profilima. Savršene proporcije profila, moderan dizajn, veliki izbor dekora olakšavaju Vaš izbor pri zameni stolarije.

Već u standardnoj verziji sistem ispunjava zahteve za niskoenergetske kuće – Uf vrednost 1.1W/m2K. Ukupna konstrukcija znatno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju jer ovaj sistem podržava paket troslojnog stakla od 48mm tako da možete da poboljšate kvalitet zivota, ekonomije i sigurnosti.

KOMMERLING 70 6 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING 70 6 komora – ponuda PVC stolarija – PVC Stolarije Tim


PVC stolarija – KOMMERLING 88 – 7 komora

KOMMERLING 88 je ekskluzivni PVC sistem novog doba, sa unapređenom toplotnom i zvučnom izolacijom. Takođe je i nosilac trendova u dizajnu. KOMMERLING 88 je 7-komorni sistem srednje zaptivke, visoke izolacije, sa  dubinom ugradnje od 88 mm.

Sistem ima izuzetnu Uf vrednost od 0,95 W / (m²K), samim tim i visoke energetske zahteve za pasivne kuće. Posebna stvar u vezi toga je da se za razliku od sličnih rešenja ova vrednost postiže čeličnim ojačanjem za maksimalne veličine elemenata, takođe i kod profila u dekoru. Nova generacija profila se ne ističe samo u pogledu energetike, već i arhitektonski: čvrsta konstrukcija omogućava 3-slojno zastakljivanje ili najsavremenija funkcionalna stakla debljine do 56 mm.

KOMMERLING 88 7 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING 88 7 komora – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim


PVC stolarija – KOMMERLING ALU-CLIP

Sistem PVC prozora sa aluminijumskom oblogom, koja se ugradi (klikne) na profil, kombinuje prednosti oba materijala u jednom elementu. Sa spoljašnje strane, aluminijumska obloga nudi veliki izbor boja, dok sa unutrašnje strane PVC profili garantuju lako održavanje, stabilnost i visoku sigurnosnu funkciju.

Sistem srednjeg zaptivanja sa više komornim sistemom ističe se svojim modernim dizajnom i savršenim proporcijama profila. Takođe se može pohvaliti svojom funkcijom, građom, vrednostima izolacije kao i zaštitom životne sredine. Može se koristiti moderno troslojno zastakljivanje ili specijalna funkcionalna stakla debljine do 52 mm.

Sistem ispunjava zahteve za niskoenergetske kuće – Uf vrednost = 1,1 W / (m²K). Ukupna konstrukcija znatno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju, tako da možete da poboljšate kvalitet života, ekonomije i sigurnosti.

KOMMERLING ALU-CLIP - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING ALU-CLIP – PVC Stolarije Tim


Podizno – klizni sistem

Podizno – klizni sistem se zahvaljući vrhunskom mehanizmu lako koristi. Ovaj jak i siguran sistem pruža ostakljivanje velikih površina. Takođe, uz novi način zaptivanja osigurava visoku otpornost na udare vetra, buku i ostale uticaje.

Sa ovim kliznim sistemom postižu se fantastični termički rezultati Ub = 0.8W/m2K ćak i kod najvećih elemenata širine 6.5m do visine 2.5m.

Podizno – klizni sistem - PVC Stolarije Tim

Podizno – klizni sistem – PVC Stolarija Tim


Klizni sistem – tiho rukovanje

Dugotrajan i siguran, sa kliznim sistemom koji je posebno tih za rukovanje upoznaćete novu lakoću korišćenja. Klizni sistem se može bez ikakve muke lako otvoriti i zatvoriti. Svojim tihim rukovanjem je posebno lak i jednostavan za korišćenje čak i kod velikih staklenih površina. Profili garantuju izrazito tiho pokretanje kliznih elemenata, koje je uslovljeno visokom stabilnošću prozora, odnosno krila vrata.

Klizni sistem nudi veliki izbor folija, koje mogu da budu sa strukturom drveta i to sve doprinosi većoj individualizaciji kliznih vrata. Klizni sistem tako nudi ne samo udobnost već i dizajn po meri klijenta.

Klizni sistem ima dihtovanje na četkicama tako da se ne preporučuje za prostorije gde je neophodno totalno dihtovanje stolarije, vec je idealan za zatvaranje terasa, zimskih basta i unutrašnjih pregrada.

Klizni sistem - PVC Stolarije Tim

Klizni sistem – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarija Tim


Klizno-izbacujući sistem

Klizno izbacujući sistem je jedan od najpraktičnijih načina funkcionisanja PVC stolarije. Pored kliznog otvaranja, pruža i otvaranje na kip što ga čini veoma poželjnim sistemom za sve objekte.
Uz savršeno dihtovanje daje mogućnost velikim staklenim površinama, pri tom ne uzurpirajući vaš prostor. Uz široku paletu boja i dekora profila ovaj sistem je savršena opcija za razna arhitektonska rešenja.

Klizno izbacujući prozori i vrata se izrađuju od klasičnih prozorskih sistema profila, okivajući ih sa klizno izbacujućim okovom koji mora biti visokog kvaliteta. Iz tog razloga smo se odlučili za dobro poznati okov SIGENIA.

Klizno -izbacujući sistem - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

Klizno-izbacujući sistem – ponuda PVC stolarija – PVC Stolarije Tim


PVC stolarija – ulazna vrata

Jedan od najbitnijih elemenata na objektu, bilo da je javni ili stambeni jesu ulazna vrata. U zavisnosti od namene objekta biramo dizajn i materijale za ulazna vrata. Ono što ne možemo birati kod ulaznih vrata jeste njihov kvalitet, on mora biti na najvišem nivou u zavisnosti koji ste materijal izabrali. Ulazna vrata su najoptrećenija na svakom objektu i treba se voditi računa o kvalitetu kako bi vam pružila nesmetano funkcionisanje, toplinu i sigurnost.

PVC VRATA – njihova primena je uglavnom na stambenim objektima (kućama), pre svega zbog njihove toplotne izolacije. Postoji mišljenje da PVC vrata nemaju dovoljnu čvrstinu, naravno da je to zabluda. Ukoliko se vrata rade po svim standardima počevši od debljine čelika, adekvatnih šarki i brava PVC vrata daju dugotrajnu funkcionalnost i toplinu.

Ulazna vrata – ponuda PVC stolarija – PVC Stolarije Tim


 KVALITETNA PVC STOLARIJA

PVC stolarija iz naše ponude predstavlja vrh ponude kada su proizvođači PVC stolarije u pitanju. Kommerling je premijum brend čiji kvalitet PVC profila važi za jedan od najboljih u Evropi. Osobine PVC stolarije iz naše ponude su izuzetne i to se da videti prilikom korišćenja iste. Naši klijenti su prezadovoljni našom PVC stolarijom, koja im obezbežuje odličan komfor bez obzira koje je godišnje doba i miran san.

Kvalitet PVC stolarije se odlikuje u tome kakve su joj pre svega termoizolacione pa zatim zvučnoizolacione osobine. Pravu termo izolaciju obezbeđuje jedino kvalitetna PVC stolarija, ista stvar je i sa zvučnom izolacijom. To su odlični pokazatelji da se radi o kvalitetu. Nama je kvalitet presudan, stoga želimo da Vam objasnimo šta mi zapravo imamo u ponudi.

Ovde ćemo Vam objasniti sve u vezi PVC stolarije što verovatno niste ni znali. Obavezno pročitajte tekst do kraja. Saznaćete šta je PVC stolarija i kako se odabrati kvalitet. Zatim, saznaćete od čega se sve sastoji i kakva je istorija PVC stolarije.

Šta je PVC?

PVC je materijal prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Poznat kao materijal koji štiti životnu sredinu što je svima nama bitno. PVC je u potpunosti prirodni materijal, sastoji se od nafte i soli grubo rečeno. U njemu se nalazi između 50-60% polivinil hlorid a ostatak je sirova nafta.

PVC je zdrav materijal i ne škodi ni nama ni životnoj sredini. Moguće ga je reciklirati bez gubljenja svojstava, što je izuzetno bitno zbog očuvanja životne sredine.

O istoriji PVC stolarije ćemo Vam pisati ispod, sada bi se osvrnuli na našu kvalitetnu stolariju i zašto je tako.

PVC stolarija – kako odabrati kvalitet

Bitno je da znate da je na našem tržištu u ponudi odlična PVC stolarija, čiji je kvalitet zadovoljavajući. Na žalost, veliki deo ponude je popunjen PVC stolarijom lošeg kvaliteta. Sve ovo dovodi do zbunjenosti kod sugrađana iz razloga što nemaju gde da se informišu i često donesu pogrešnu odluku. Kako bi odabrali ono što je najbolje po vas, bitno je da pročitate naš tekst do kraja.

Činjenično stanje jeste da postoje na tržištu proizvođači sumnjivog kvaliteta a čak neretko i sa lažnim informacijama u vezi njihovog PVC profila. Koristeći neinformisanost klijenata, prodaju im lošu PVC stolariju po čak i po visokim cenama. Sve ovo nije dopustivo ali se dešava. Kvalitetna PVC stolarija uvek ima dobru cenu, što opravdava kvalitet iste. To imajte uvek na umu.

Pomoćićemo Vam da sami donesete odluku da li je neka PVC stolarija kvalittena ili ne. Krenućemo od svih delova na koje treba da obratite pri izboru PVC stolarije i takođe firme koja će Vam je montirati.

PVC stolarija – profili

Prva i osnovna stvar kod PVC stolarije, bilo da je reč o prozoru ili vratima jeste profil. Njega prvo i uočavate, tako da možete lako proveriti njegovu širinu. Današnji standardi kažu da je preporučena minimalna širina PVC profila 70mm, dok njegova širina može dostići i 90mm.

Sledeće na šta obraćate pažnju jeste broj komora u profilu i on se u glavnom kreće od 5 do 6 komora. Postoji PVC stolarija sa 7 i 8 komora ali taj broj je rezervisan za profile širine 80mm. Naš savet Vam je da odaberete profil sa najmanje 6 komora. Ukoliko profil ima veći broj komora (6-7-8), njegove izolacione osobine su bolje.

Takođe, vrlo bitna stavka jeste čelično ojačanje koje se nalazi u centralnoj komori profila. Ono je vrlo bitno i služi da pruži prozoru ili vratima čvrstinu, stoga je bitno da debljina ojačanja ne bude ispod 1,5mm. Česta je pojava da neodgovorni proizvođači izbegavaju da stave čelična ojačanja. Pogotovo ako je reč o prozorima manjih dimenzija. Vrlo je bitno da znate da kvalitetna PVC stolarija mora imati čelična ojačanja. To je jedan od faktora koji osiguravaju kvalitet i dugotrajnost.

Zatim, debljina zida PVC profila je izuzetno bitna. Ako je znate, možete saznati kojoj klasi profila pripada PVC stolarija koja Vam se nudi. Na primer, minimalna debljina spoljnog zida A klase iznosi 2.8mm. Sve ispod te debljine spada u B ili C klasu u zavisnosti od debljine zida. Najlakši način da odaberete kvalitetan profil jeste da gledate Nemačke profile. Pošto je danas internet svima dostuapn, lako je proveriti da li je neki brend Nemačke proizvodnje ili se radi o neistini.

Nemački PVC profili

Nemci imaju stroga pravila vezana za proizvodnju PVC profila koja moraju svi da poštuju. Iz tog razloga je bitno gledati njihove profile, tako ste sigurni. Komerling iz naše ponude se nalazi u samom vrhu Nemačke ponude i važi za premijum brend u celoj Evropi.

PVC stolarija – okovi

Ono što predstavlja motor kod automobila, to je okov za PVC stolariju. Vitalan deo koji je od ključne važnosti da PVC stolarija funkcioniše pravilno i dugotrajno. Bitno je da znate ako ste rešili da pazarite kvalitetan profil čiji je okov lošeg kvaliteta, promašili ste investiciju i čekaju Vas problemi. Prodavci često i ne spominju okove, već pričaju samo o kvalitetu PVC profila. Zato je ključno da znate sve o PVC stolariji kako bi potkovani znanjem pronašli najbolju stolariju za Vas.

Okov i njegov kvalitet su presudni da PVC stolarija bude sigurna i dugotrajna. Pogotovo kod prizemnih objekata gde je moguć pristup nepoželjnim licima. Okov mora biti dobrog kvaliteta, na našem tržištu postoji nekoliko renomiranih proizvođača koji obezbeđuju i rezervne delove u slučaju da nam zatrebaju.

PVC stolarija – staklo

Sada, kada znamo kako da uparimo kvalitetnu PVC stolariju sa jakim okovima, vreme je da se posvetimo staklu. Svaka ozbiljnija PVC stolarija, ima dobra stakla kako bi joj se osnovna funkcija opravdala (izolaciona svojstva PVC stolarije). Stako je najvažniji deo svake stolarije, pošto prekriva preko 70 procenata prozora i vrata. Takođe, najtanji je deo koji je zvučna i toplotna barijera između nas i spoljašnosti.

Kako bi PVC stolarija imala što bolju zvučnu i termo izolaciju, težimo ka tome da koristimo što bolja stakla. Standarna varijanta koja se ugrađuje jeste dvoslojno staklo flot kvaliteta, koje ima vazdušni prostor od 4mm. Mi Vam ne bi preporučili da koristite tu varijantu, već da uložite nešto više novca i dobijete daleko veći komfor.

Dobra PVC stolarija koristi nisko-emisiono staklo sa ispunjenim vazdušnim delom nekim od plemenitih gasova poput Argona. Radi se prilično dobrim staklima koja pružaju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Vrlo dobro su rešenje za sve vrste PVC stolarije.

Ako želite da PVC stolarija ima najbolje karakteristike izolacije, preporučujemo Vam stalo 4 godišnja doba. Komfor je zagarantovan, termo izolacija je na vrhunskom nivou, isto važi i za zvučnu izolaciju. Staklo 4 godišnja doba koriste oni koji žele najbolje.

Naša topla preporuka jesu stakla 4 godišnja doba u nekom od troslojnih paketa iz naše ponude.

PVC stolarija – montaža

Nakon kupovine kvalitetne PVC stolarije, preostaje samo njena ugradnja. Kako bi osigrali dobro funkcionisanje bilo koje stolarije, njena ugradnja mora biti adekvatna. Kvalitetnom ugradnjom obezbeđujemo da je PVC stolarija ugrađena pravilno, kako bi se iskoristio njen kvalitet. Takođe, nema propusta u obradi zida i kasnije u popunjavanju zazora između stolarije i zida. Radi se o bitnom delu, tako da je poželjno da obratite pažnju na ugradnju.

Naša preporuka je da sarađujete sa proverenim i registrovanim firmama koje imaju višegodišnje iskustvo. Takođe, poželjno je da dobijate i garanciju na ugradnju, time osiguravate da je posao urađen kako treba. Takve firme Vam obezbeđuju i molere koji bi obavili završne radove nakon ugradnje. Zatim, možete da oćekujete i da Vas informišu u vezi montaže, da li je u cenu uključeno i skidanje stare stolarije i odnošenje Van objekta.

PVC stolarija – zaključak

Kako bi kupili PVC stolariju odličnog kvaliteta, nemojte tražiti najniže cene. Nije realno za očekivati da se dobije vrhunski kvalitet po niskoj ceni. Ukoliko Vam se i desi takva ponuda, razmislite zašto je cena niža ako se radi o kvalitetu. Sada znate kako da procenite da li je neka PVC stolarija kvalitetna ili ne, da li Vas obmanjuju ili Vam govore istinu.

Budite pažljivi, kupovina PVC stolarije nije mala investicija. Gledajte komfor koji dobijate kupovinom neke PVC stolarije, da li je cena opravdana ili ne.

NAJPOVOLJNIJA PVC STOLARIJA

Koja je najpovoljnija PVC stolarija?

Najpovoljnija PVC stolarija je ona koja Vam za uloženi novac daje najbolje. Takva PVC stolarija mora biti kvalitetna i da Vas dugo služi. Naša PVC stolarija je odličan primer premijum kvaliteta koji dobijate po povoljnoj ceni. Naš cenovnik Vam sve govori a vrlo je pristupačan u odnosu na konkurenciju.

Nama je najbitnije da klijent bude zadovoljan, tada to zadovljstvo delimo sa njim. Kako bi se uverili u kvalitet naše PVC stolarije, najbolje je nas posetite i lično „opipate“ našu PVC stolariju.

Da li je naša PVC stolarija najpovoljnija?

Na ovo pitanje ćemo Vam odgovoriti malo drugačije.

Da li želite da pazarite kvalitetnu PVC stolariju koja će Vam trajati dug niz godina a da Vam obezbedi maksimalan komfor?

Ako je Vaš odgovor –  DA, naša PVC stolarija je u svakom smislu najpovoljnija za Vas. Cena naše PVC stolarije je i više nego povoljna u šta možete da se uverite ukoliko pogledate naš cenovnik.

Ukoliko je Vaš odgovor – NE, verovatno želite da zamenite staru stolariju novom, montirate novu PVC stolariju bez obzira kakav je kvalitet iste. Za ovu opciju se opredeljuju klijenti koji iznajmljuju stanove ili kuće i njima nije bitan kvalitet stolarije i da li pruža bilo kakav komfor.

Kako se isplati kvalitetna PVC stolarija?

Navešćemo Vam primer jednog našeg klijenta.

Na jednom objektu nadomak Beograda smo zamenili celokupnu PVC stolariju koja je ugrađena dve godine ranije. Klijent je bio ubeđen da je „odlično“prošao sa kupovinom naizgled kvalitetne PVC stolarije po izuzetno povoljnoj ceni. Prodavac ga je ubedio da dobija stolariju visoke klase po povoljnoj ceni pošto pazari stolariju za celu kuću.

Klijent je bio vrlo zadovoljan kupovinom šestokomorne PVC stolarije koja je imala i odlično staklo. Visok kvalitet po vrlo niskoj ceni, gde ima bolje?

Radi se o klasičnoj laži kojom se služe prodavci i preprodavci loše i sumnjive PVC stolarije. Ukoliko ste pročitali tekst iznad – naše savete, Vama se ovo neće desiti.

Problem sa stolarijom kod našeg klijenta je u početku bio primetno loša izolacija u toku zime i leta. Zatim tokom druge zime počelo je duvanje oko prozora zatim i balkonskih vrata. Kada se u toku hladne zime sabere loša izolacija stolarije i duvanje hladnog vazduha, dobija se veliki račun za grejanje.

Čim je krenulo proleće, klijent je našao nas i nakon dužeg pojašnjavanja zašto je prošao tako kako je prošao sa sumnjivom PVC stolarijom rešio je da započne saradnju sa nama. Ubrzo je uvideo razliku između lažnih 6 komora u staroj PVC stolariji i pravih 6 komora u našoj. Pored toga, osetio je razliku između običnog stakla koje se nalazilo u staroj PVC stolariji i našeg visokokvalitetnog stakla 4 godišnja doba.

Sve u svemu, kvalitet je na kraju pobedio ali klijent je platio cenu toga. Sada Vam je jasnije zašto je naša PVC stolarija najpovoljnija. Ovakvih primera ima izuzetno mnogo i na žalost biće ih još više.

Za Vaš novac uvek birajte najbolje a kako bi znali šta je najbolje, pročitajte celu ovu stranicu.

KOMMERLING PVC STOLARIJA – MIŠLJENJE

Kommerling PVC stolarija je jedna od vodećih u Evropi i uopšte u svetu. Kommerling brend je dobro poznat po kvalitetu svojih PVC profila, njhove postojanosti i odličnim izolacionim osobinama. Mišljenje kupaca Kommerlinga jeste da su prezadovoljni dobijenim po povoljnoj ceni. To je i suština Kommerlinga da klijent dobije odličan proizvod po povoljnoj ceni.

Ukoliko klijent pored odlične PVC stolarije pazari kvalitetno staklo koje po izolacionim svojstvima parira PVC profilu, komfor je zagarantovan. Kod nas, klijent može da bira između nekoliko paketa stakala, da odabere jedan ili više njih. Time se obezbeđuje da klijent bude sigurno zadovoljan kupljenom PVC stolarijom i to ne samo po ugradnji već i nakon nekoliko godina korišćenja.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija u vezi naše PVC stolarije, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona i e-maila.

PVC stolarija iskustva korisnika?

Iskustva sa PVC stolarijom zavise od same PVC stolarije i njenog korisnika. Iskustva sa PVC stolarijom variraju kao što varira i njen kvalitet pa su očekivanja nekad opravdana a nekad je obrnuto. Kako bi se osiguralo pozitivno iskustvo, neophodno je informisanje u vezi same stolarije uopšte i samim tim i PVC stolariji.

Kao što vidite, na našem sajtu imate detaljno opisano stanje raznorazne PVC stolarije na našem tržištu i kako se može većina klijenata zbuniti kako bi pazarili nekvalitetnu a skupu PVC stolariju. Dobar deo građana se uopšte ne informiše u vezi ove teme pa su često iskustva sa PVC stolarijom loša pa čak i užasna.

Kvalitetna PVC stolarija

Kvalitetna PVC stolarija svoj posao obavlja odlično zahvaljujući izolacionim osobinama. Funkcionisanje je besprekorno i nakon dugog niza godina korišćenja. Dugotrajna je, ne gubi svoje izolacione osobine tokom godina, ne krivi se i ne spada. Posebna stavka kvalitetne PVC stolarije je njena garancija koja kao šlag na tortu osigurava klijentu miran san.

Nekvalitetna PVC stolarija

Kod PVC stolarije lošeg kvaliteta mišljenja su većinski vrlo loša, sem u slučaju kada vlasnik stana koji izdaje sa namerom kupuje što jeftiniju stolariju i kvaltet mu nije bitan. Ovaj tip stolarije donosi probleme korisnicima u vidu produvavanja, loših izolacionih osobina što tokom leta i zime donosi velike neprijatnosti. Krivljenje PVC stolarije je česta pojava usled nekvaliteta i nedostatka iznad spomenutih elemenata. Radni vek takve stolarije je kratak i tada vlasnik objekta mora da menja kompletnu stolariju.

Sve navedeno Vam govori da je najmudrije pazariti pažljivo odabranu PVC stolariju koja po karakteristikama i poreklu osigurava očekivani komfor.

Profesionalna usluga

PVC Stolarije Tim Vam obezbeđuje profesionalnu i povoljnu uslugu na koju izdaje račun i garanciju. Od prvog kontakta sa našim kolegama, zagarantovana Vam je vrhunska usluga. Možete računati na naš profesionalni savet, uput koju stolariju i ostale naše artikle da pazarite.

Pre svega kolege Vas saslušaju u vezi Vaših zahteva i očekivanja. Zatim na osnovu dobijenih informacija Vam sastavljaju najbolju moguću ponudu ili pak nekoliko ponuda različitog kvaliteta. Time Vam se daje izobilje mogućnosti da odaberete baš ono što Vama maksimalno odgovara. Naravno, sve vreme su tu naše kolege radi konsultacije. Na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite našem timu.

Kvalitet i samo kvalitet

Nevezano za bilo koju vrste stolarije, kvalitet je taj koji Vam donosi komfor, ništa sem toga. Bilo da je reč o kvalitetu same stolarije ili usluge montaže.

Ako se obezbedi kvalitetna PVC stolarija i kvalitetna njena ugradnja, Vi nemate o čemu da brinete. Osigurali ste sebi dugi niz godina bez ikakvih prolblema koji bi Vam razbijali fokus koji je ovih dana veoma važan u svakodnevnici, složićete se.

Na Vama je da sebi obezbedite komfor i mir, a to jedno može da Vam pruži stolarija premium brenda poput Kommerlinga i sličnih. Posvetite se bitnijim stvarima u svom životu bez nerviranja da či da Vas izda ili ne Vaša stara ili nova stolarija.

Vaš PVC stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!