POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

PVC stolarija za vikendicu da ili ne

Da li je PVC stolarija dobro rešenje za vikendicu ili ne? PVC stolarija za vikendicu je opcija samo u slučaju kvalitetne PVC stolarije. Uvek birajte najbolje za Vaš novac!

30.09.2021

PVC stolarija za vikendicu

Svima nam je poznato da su vikendice izvučene van naseljenih područija kako bi se obezbedio odgovarajući mir. Nekad je to ravnica, nekad planina i tu vladaju oštriji vremenski uslovi nego u naseljenim mestima. Pogotovo kada je u pitanju zimski period i to u planinskom predelu gde je ubedljivo najhladnije.

U takvim uslovima se pokazuje kvalitet stolarije bilo kog tipa pa i PVC. Tada komfor može da obezbedi samo visokokvalitetna stolarija čije su izolacione osobine na najvišem nivou. Pored same stolarije, staklo je veoma bitno i tu prosto mora da se obrati posebna pažnja.

Naša PVC stolarija je Nemačkog porekla brenda Kommerling koji se nalazi u samom vrhu Nemačke i Evropske ponude PVC stolarije. Vrlo dobro je poznat i u svetu po svom kvalitetu i dugotrajnosti.

Preporuka je uvek što kvalitetnija PVC stolarija

Kao što smo iznad naveli, zbog strožijeg vremena koja u glavnom vlada mudra odluka jeste da se pazari što kvalitetnija PVC stolarija kako bi se osigurao užitak u vikednici tokom cele godine. Jedino stolarija odličnih izolacionih svojstava može da pruži pomenuto.

Preporučujemo šestokomornu PVC stolariju proverenih brendova uz koriščenje troslojnog stakla kao dobitnu kombinaciju. Uz dobru izolaciju same vikendice Vi ste osigurali mir i komfor tokom cele godine. A složićete se da je to najbitnije.


PVC stolarija za vikendicu

PVC stolarija za vikendicu


Šta se dešava ako uzmete neproverenu PVC stolariju, sumnjive cene?

Zamislite da dođete u Vašu vikendicu sa porodicom, Januar mesec, jaka zima, puno snega i jakog vetra. Trudite se da zagrejete vikendicu ali prozori i vrata prave problem. Oko njih se oseća da ulazi hladan vazduh koji hladi ceo objekat. Takođe, kada priđete samom prozoru osećate hladnoću koja prosto zrači sa stakla.

Šta se dešava?

Najčešli problemi sa lošom PVC stolarijom i ostalim tipovima stolarije su baš navedeni iznad. Ima ih još, iznad navedeni su najčešći nakon kojih se javljaju problemi sa zatvaranjem i otvaranjem prozora i vrata, njihovim krivljenjem pa čak i spadanjem. Ne, ne preterujemo, to su sve problemi koje rašavamo našim klijentima ugradnjom naše stolarije.

Naš savet

Uvek birajte što kvalitetniju stolariju za Vaš novac! Danas, PVC stolarija je znatno pristupačnija u odnosu na alu stolariju i drvenu stolariju a pruža izuzetnu izolaciju na visokom nivou. Ako odaberete dobru PVC stolariju, osigurali ste sebi miran san dugi niz godina. Na primer, za našu PVC stolariju proizvođač profila daje do 25 godina garancije, što je složićete se odlično.

Pošto se radi o Nemačkoj stolariji visoke klase, opisani problemi iznad nisu mogući, moguć je komfor kakav Vi zaslužujete i dugogodišnja postojanost stolarije.

Vaš PVC Stolarije Tim

 

 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna