Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

PVC stolarija za stan   arrow

PVC stolarija za stan, želite izolaciju, manje troškove za grejanje i hlađenje? Potrebna Vam je tišina u Vašem stanu? Naša PVC stolarija je rešenje.

Na sve proizvode i usluge izdajemo račun i garanciju.


PVC STOLARIJA ZA STAN

 • Nemačka PVC stolarija;
 • premium kvalitet;
 • povoljna cena;
 • odlična termo izolacija;
 • odlična zvučna izolacija;
 • prevoz obezbeđen;
 • obezbeđena ugradnja;
 • račun;
 • garancija na stolariju;
 • garancija na ugradnju;
 • Vaš miran san.

Pružite sebi komfor i mir

Ukoliko želite da obezbedite sebi komfor i mir, naša PVC stolarija je odličan izbor. Pre svega zbog kvaliteta Nemačkih PVC profila, zatim kvalitetnih okova koji su kičma svakog prozora i vrata. Staklo za prozore i vrata stana je posebna priča, o njemu pišemo ispod.

Pored stolarije, u ponudi imamo sve propratne elemente za vrata i prozore poput roletni, venecijanera, komarnika i pp daski.

NOVA PVC STOLARIJA ZA STAN

Najbolja stolarija za stan je nova stolarija. Bavimo se ovim poslom preko 35 godina, naše iskustvo nam daje neoborive dokaze da je uvek najbolje pazariti novu stolariju. U ovom delu pišemo zašto novu stolairju da pazarite, ispod ćete imati deo o polovnoj stolariji. 

Nova stolarija je pre svega nova. To znači da se prvi put ugrađuje kod Vas u stanu. Imate mogućnost da kupite stolariju u standardnim merama ali i drugu varijantu a to je stolarija za stan po meri. Naše mišljenje je da je po Vas najbolje i najjeftinije rešenje da se izmere otvori an stanu i da na osnovu tih mera dobijete savršenu stolariju.

Nova stolarija (pod uslovom da je kvalitetna) traje dugi niz godina, za nju dobijate račun i garanciju. Bar je tako kod nas.

POLOVNA PVC STOLARIJA ZA STAN

Najgora stolarija za stan je polovna stolarija. Pa možda nije uvek tako?  Ukoliko verujete našem iskustvu od 35+ godina, uvek je tako i evo zašto.

Ako ne verujete nama, verujte svojoj logici. Sve mane polovne PVC stolarije ali i stolarije uopšte, bila ona ALU ili drvena, nova stolarija jednostavno NEMA.

Koje su mane polovne stolarije?

 1. Nema garancije za polovnu stolariju! Ukoliko Vam neko tvrdi i garantuje svojom rečju da je stolarija odlična, najbolja, nije kriva, skoro kao nova, naš savet Vam je da okrenete leđa tom prodavcu i odete. Nemojte nasedati na laži i prevare. 
 2. Nema tačnih i proverljivih informaicja koji je tip stolarije, koji su okovi ugrađeni, koje je staklo na stolariji i DA LI su svi prozori i vrata sa istog objekta sa istim elementima (profili, okovi, staklo, šarke, kvake, mehanizmi) ili ne. 
 3. Ovaj tip stolarije je već neko koristio, na nju su uticali kiša, sunce, vetar, sneg, grad. Tokom godina korišćenja bila ona iz najvišeg ranga stolarije koja postoji u ponudi njeni delovi su iskrivljeni, habani, istrošeni, nagnječeni pa moguće i napukli iako se to ne vidi odmah. Nemamo informaicju da li se korisnik stolarije ophodio prema njoj adekvatno ili ne. Da li su se prozor ili vrata otvarali i zatvrali normalno ili se koristila sila, da li su prozori bili uvek otvoreni ili pak zatvoreni. 
 4. Skidanje stolarije i način kako se to obavljalo je vrlo upitno. Prilikom skidanja stolarije ona se krivi, rotira na određenim tačkama, njeni delovu se istegnu, iskrive i napuknu toliko da se to uopšte ne vidi. Problemi sa takvom stolarijom su veliki i zahtevaju trošak oko popravke ako je ona uopšte i moguća. 
 5. Transport stolarije do prodavca je takođe upitan i skoro uvek nepravilan. Logučno je da se polovna stolarija kod nas uvozi na veliko, logika nam takođe govori da se ona pakuje tako da se u jednoj “turi“ preveze što više prozora i vrata. 
 6. Odlaganje stolarije dok čeka novog kupca je zabrinjavajuća. Skoro svi prodavci polovne stolarije je odlažu tako da im zauzima što manje prostora iz razloga što time mogu da lageruju daleko više stolarije. Tokom vremena, takva stolarija se još više krivi i strada. Sve navedeno Vam je više nego dovoljno da donesete logičnu i dobru odluku po Vas.

Pa da nastavimo sa našom novom stolarijom.

STAKLO ZA STOLARIJU ZA STAN

Staklo igra važnu ulogu kod svakog prozora i svakih vrata. Njemu se mora posvetiti posebna pažnja iz razloga što se na staklu može prilično dobiti ili izgubiti u izolaciji.

Možda niste znali da staklo zauzima više od 70% prozora ili vrata.

Iz navedenih razloga mi iz Janjić Stolarije smo posvetili posebnu pažnju baš staklu. U ponudi imamo nekoliko paketa stakala kako bi odgovorili na sve zahteve klijenata.

Ukoliko Vam je potrebna standardna izolacija, imamo početni paket stakala za Vas. Ali ako Vas zanima maksimalni nivo izolacije sa staklom, možemo da pripremimo poseban paket stakla koji će Vam pružiti upravo to – maksimalnu izolaciju.

Birajte mudro, odaberite kvalitet.

Vaš Janjić Stolarija – PVC stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!