Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Premium PVC stolarija za stan za izdavanje?

Premium PVC stolarija za stan za izdavanje? Da, što da ne! Odabirom kvalitetne stolarije po povoljnoj ceni osiguravate da ste mirni dugi niz godina a da Vaši stanari budu vrlo zadovoljni.

07.06.2022


Premium PVC stolarija za stan za izdavanje?

Većina vlasnika nekretnine koju izdaju se trudi da prođu što jeftinije kada je renoviranje u pitanju. Ali time na duže staze prave sebi veći trošak nego dobit. Naravno zavisi koji deo postupka renoviranja je u pitanju.

Dobro je poznato da se većina postanara žali na stanje stolarije koje je u glavnom prilično loše. Produvavanje prozora i balkonskih vrata je normalna pojava u većini stanova koji se izdaju. Troškovi grejanja i rashlađivanja takvih stanova su veliki baš iz tih razloga. Često primamo pozive postanara zbog krivog krila prozora pa i spadanja sa šarki koje su u glavnom slabe. Nemogućnost zatvaranja zatvaranja prozora ili balkonskih vrata je vrlo česta pojava takođe.

Kako bi izbegli sve navedeno, potrebno je odabrati kvalitetnu stolariju. Naša stolarija je Nemačkog porekla i kao takva se već kvalifikuje među najbolje na našem tržištu. Ako uzmemo u obzir njenu povoljnu cenu i garanciju do 25 godina, kupovina je prosto logična.

U ponudi imamo nekoliko sistema PVC profila i paketa stakala čime možemo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata. U zavisnosti koje kategorije stan iznajmljujete, možete odabrati odgovarajuću stolariju.

Kolege Vam stoje na raspolaganju kako bi Vam maksimalno olaksali odabir. Na Vama je da nas kontaktirate i sve ostalo da prepustite nama. Obezbeđujemo profesionalnu ugradnju naše stolariju za koju garantujemo.

Kvalitet je rešenje za sve

Kvalitetom PVC stolarije rešavate bitan problem na koji nećete morati da mislite dugi niz godina. Sumnjiva stolarija donosi samo probleme Vašim stanarima a zatim i Vama. Uz premium stolariju lakše dolazite do stanara!

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!