PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

PVC stolarija Subotica

PVC stolarija Subotica odličnih izolacionih osobina povoljne cene uz račun i garanciju do 25 godina. PVC stolarija Subotica premium kvaliteta Nemačke proizvodnje dajemo garanciju i ne našu ugradnju.

Na sve naše artikle i usluge izdajemo račun i garanciju.


Ukoliko tražite premium kvalitet PVC stolarije za vaš dom, zgradu ili poslovni prostor, na pravom ste mestu. PVC stolarija iz naše ponude obezbeđuje komfor kakav tražite i zaslužujete u bilo kom dobu godine bilo da je reč o hladnoj zimi ili vrelom letu.

PVC STOLARIJA SUBOTICA

  • PVC stolarija odličnih karakteristika;
  • odlične termoizolacione osobine;
  • odlične zvučnoizolacionione osobine;
  • kvalitetno staklo;
  • šestokomorna i sedmokorma PVC stolarija;
  • izdavanje računa i garancije na PVC stolariju;
  • garancija na PVC profile doo 25 godina;
  • izdajemo račun na ugradnju naše PVC stolarije;
  • Vaš miran san.

Pogledajte našu ponudu PVC stolarije – PVC stolarija.

Naša firma obezbeđuje kompletnu uslugu u vidu odlične i raznovrsne ponude PVC stolarije na teritoriji Subotice i okoline (PVC stolarija Subotica). Zatim, pored stolarije u ponudi imamo kvalitetne roletne, venecijanere, komarnike više tipova i pp daske. Tu nije kraj, pored navedenog u naš tim obavlja i stručnu obradu ivica oko prozora i vrata ukoliko je to zahtev klijenta.

Na sve navedeno, izdajemo račun i garanciju.


PVC stolarija Subotica

PVC stolarija Subotica


PVC STOLARIJA SUBOTICA PREMIJUM KVALITETA

PVC stolarija iz naše ponude je stolarija Nemačkog porekla, proizvođača Kommerling koji je svetski poznat brend. PVC profili firme Kommerling obezbeđuju odlične izolacione osobine pogotovo ako se upari sa kvalitetnim okovom i dobrim staklom.

U našoj ponudi pored Premium PVC profila imamo i nekoliko paketa kvalitetnog stakla za svačiji ukus i potrebu. Sa našim stručnim kolegama se možete lako dogovoriti koje staklo za vas najbolje shodno vašim zahtevima. Bilo kakve nedoumice da imate možete slobodno konsultovati sa našim kolegama.

Kolege od stoje na raspolaganju svim danima u nedelji.


PVC stolarija Subotica

PVC stolarija Subotica


PVC PROZORI SUBOTICA

PVC prozori Subotica premium kvaliteta i odličnih izolacionih osobina. PVC prozori iz naše ponude se proizvode od Nemačkog PVC profila visoke klase. Već smo spomenuli nemački brend Kommerling koji stoji iza nas i PVC profila bilo da je reč o PVC prozorima ili PVC vratima.

Kommerling u našoj ponudi postoji kao šestokomorni i sedmokomorni profil odličnih karakteristika koji kada se upari sa staklom naše ponude dobija se odličan i kvalitetan i pouzdan proizvod. Proizvodimo prozore u dimenzijama koje odgovaraju našim klijentima. Naravno pored toga imamo i prozore u standardnim dimenzijama.

Za posebne klijente kreiramo posebne ponude u vidu PVC prozora van standardnih dimenzija kao što je zastakljivanje bazena, velikih terasa i staklenih bašta.

Pošto staklo zauzima više od 70 procenata prozora, potrebno da bude odličnog kvaliteta kako bi se opravdao kvalitet same PVC stolarija. Iz tog razloga naša firma raspolaže sa nekoliko paketa stakala koja klijenti mogu da biraju ponaosob ili da spoje dva paketa stakala i da dobiju još bolju termo i zvučnu izolaciju.


PVC stolarija Subotica

PVC stolarija Subotica


O svim stavkama se možete dogovoriti sa našim kolegama koje vam stoje na raspolaganju sedam dana u nedelji. Ukoliko imate neke nedoumice budete slobodni da pitate naše kolege.


PVC stolarija Subotica

PVC stolarija Subotica


PVC stolarija Subotica

PVC stolarija Subotica


 

Call Now ButtonPozovite nas!