Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

PVC stolarija sa roletnama   arrow

PVC stolarija sa roletnama, povoljna cena uz račun i garanciju. PVC stolarija sa roletnama premijum kvaliteta odličnih izolacionih osobina. Izdajemo garanciju i račun na PVC stolariju i njenu ugradnju.


PVC stolarija sa roletnama je postala gotovo jedna celina. Na preko 60% postojećih objekata montirani su prozori sa roletnama, dok se novogradnja ne može ni zamisliti bez roletni.

PVC STOLARIJA SA ROLETNAMA

  • Nemački kvalitet;
  • povoljna cena;
  • izrada u svim dimenzijama;
  • adekvatna ugradnja;
  • račun;
  • garancija na stolariju;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

PVC PROZORI SA ROLETNAMA

Nemački PVC prozori sa roletnama su po kvalitetu i ceni u vrhu ponude. Nisu nužnu preskupi, naprotiv, cena PVC prozora sa roletnama Vas može iznenaditi. Naša ponuda se sastoji od nekoliko sistema PVC profila, stoga ukoliko Vas zanima standardna izolacija imamo stolariju za Vas ali takođe ako želite maksimalnu izolaciju, imamo baš rešenje koje će Vas oduševiti.

Naravno, kvalitet je uvek zagarantovan, garancija na stolariju je do 25 godina.

PVC VRATA SA ROLETNAMA

Kada su u pitanju PVC vrata sa roletnama, situacija je ista, očekuje Vas kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost i povljna cena. Garancija je takođe do 25 godina, tako da ste se opredelili za život bez ikakvih problema u komforu koji pružaju naša balkonska vrata.

Budite sigurni u Vaš izbor, odaberite kvalitet i dugotrajnost jer je to jedini način da nemate probleme sa PVC stolarijom i da uživate u odličnoj izolaciji bez obzira da li se radi o hladnoj zimi ili vrelim letnjim danima.

PVC STOLARIJA SA ROLETNAMA

PVC stolarija sa roletnama poboljšava izolaciju stakla preko 20%. U hladnim zimskim noćima kada se temperatura spušta ispod nule, a roletne budu spuštene, tada lamele štite staklo od direktnog uticaja mraza, vetra, kiše i snega.

PVC stolarija sa roletnama – korisna je zbog čega?

Sem iznad navedenog, stolarija sa roletnama je odlična zaštita od sunčevih zraka, neželjenih pogleda. Takođe, bitna stavka je i bezbednost. Roletna imaju bitnu ulogu u sprečavanju obijanja prozora!

PVC stolarija sa roletnama – kvalitet?

S’obzirom na važnost PVC stolarije sa roletnama treba povesti računa o kvalitetu roletne koja mora pratiti kvalitet PVC stolarije. Vreme je pokazalo da lamelice koje u suštini jesu najbitniji deo roletne trebaju biti od aluminijuma ispunjene poliuretanom. Alu lamele su čvrste i mogu da trpe velike površine bez uvijanja, potpuno su otporne na sve vremenske prilike.

Naš savet je da bez kompromisa uvek tražite roletne sa aluminijumskim lamelama, dok kutija, vodilica mogu biti od drugih materijala, tek tada pvc stolarija ima pravu svrhu.

U našoj ponudi imamo roletne odličnog kvaliteta koje su u rangu sa našom premijum PVC stolarijom. Kao celina daju odlične izolacione osobine koje pružaju izuzetan komfor.

Izdajemo garanciju i račun na PVC stolariju i njenu ugradnju.


Na tržistu se mogu nači dve osnovne podele roletni: roletne sa unutrašnjom/nadgradnom kutijom ili sa spoljnom kutijom.

  • Roletna sa nadgradnom/unutrašnjom kutijom se postavlja na novosazidan otvor gde bi kasnije izolacija prešla preko spoljnog dela kutije ili kod zamene stare stolarije gde je več postojao sistem sa nadgradnom kutijom;
  • Roletna sa spoljnom kutijom se uglavnom postavlja gde nema postojećeg zuba za skrivanje kutije roletne.
PVC stolarija sa roletnama - skica - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – skica – PVC Stolarije Tim


Naša ponuda roletni >> www.pvcstolarije.rs/roletne-i-komarnici <<

 

PVC STOLARIJA SA ROLETNAMA U SVIM MERAMA

Proizvodimo stolariju sa roletnama u svim merama koje su potrebne našim klijentima. Bez obzira da li se radi o velikoj terasi, velikim prozorima ili balkonskim vratima ili čak zastakljivanju bazena, možete računati na nas. Na sve zahteve naših klijenata možemo da odgovorimo i kod nas je bukvalno sve moguće. Naravno, u pojedinim slučajevima nije moguće izvesti šta klijent zahteva ali uvek predložimo rešenje koje će odgovarati klijentu.

Uzimamo mere otvora ili nam obezbeđujete tačne mere što će svakako ubrzati ceo proces. Od nas očekujte kvalitetnu i pouzdanu uslugu, visok kvalitet svih artikala, adekvatan savet, račun i garanciju.

Naš savet

Ukoliko se premišljate da li da pazarite PVC stolariju sa ili bez roletni, savetujemo Vam da presečete u korist PVC stolarije sa roletnama. U jednom trenutku će Vam zatrebati roletna na prozorima i kajaćete se što niste uzeli i roletne. Stoga, najbolje je na vreme pazariti pravi proizvod i osigurati komfor kakav zaslužujete.

Birajte uvek kvalitet, time osiguravate da Vam se PVC stolarija ili roletne ne iskrive (ili nastanu neki drugi problemi) posle par godina. 


Mini galerija

PVC stolarija sa roletnama - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama – PVC Stolarije Tim

Vaš PVC Stolarije Tim

 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!