PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

PVC stolarija prevara   arrow

PVC stolarija prevara, saznajte kako Vas mogu prevariti ponudom takozvane odlične PVC stolarije. Daćemo Vam detaljne savete kako da prepoznate prevaranta i lošu PVC stolariju.


PVC STOLARIJA PREVARA

Kako ne bi bili jedna u nizu žrtva prevare sa PVC stolarijom, pročitajte naš tekst do kraja. Saznaćete kako da prepoznate kvalitetnu PVC stolariju i kada Vam neki priča neistinu i ubeđuje Vas u kvalitet svog nekvalitetnog proizvoda.

Prvo i osnovno jeste da kvalitetna Nemačka PVC stolarija nije jeftina, već ima višu cenu u odnosu na Kinesku, Tursku ili Gračku stolariju. PVC stolarija dobrih termoizolacionih i zvučnoizolacionih osobina je skuplja u odnosu na jeftinu PVC stolariju koja je izuzetno lošijih osobina izolacije. A izolacija nam je veoma bitna, stoga moramo odvojiti nešto više novca i dobiti kvalitetnu PVC stolariju.

Da ne dođe do zabune, dešavaju se situacije gde se PVC stolarija ispod svakog proseka prodaje po viskom cenama. To je jedan od načina da se zavaraju klijenti i da misle da su pazarili vrhunsku stolariju. Zato uvek savetujemo sugrađane da provere kvalitet stolatije koju su odabrali, kako bi osigurali dobru kupovinu.

Iz iznad navedenog možete da donesete zaključak da Vi ništa ne možete uradite povodom toga iz razloga što nemate potrebno znanje. Drugim rečima, čoveka koji nije upoznat sa tome mogu lako prevariti.

Sa Vama to neće biti slučaj jer ćete pročitati ceo naš tekst do kraja i tačno ćete znati da prepoznate prevaranta a takođe i dobru PVC stolariju.


Odličan opis kako da prepoznate dobru PVC stolariju pored naše ponude možete da pročitate na sledećoj stranici – PVC stolarija


Kako da prepoznate prevaru sa PVC stolarijom

Pre svega, svaka ozbiljnija PVC stolarija poseduje garanciju. Ozbiljnija firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom PVC stolarie, izdaje svoju garanciju kvaliteta i postojanosti. Ukoliko Vam prodavac ne nudi garanciju ili Vam kaže da se ne daje zbog niske cene, znajte da nešto nije u redu. Jedino sa garancijom možete da štitite svoja prava ako dođe do kvara na kupljenoj stolariji.

O kvarovima na PVC stolariji Vam pišemo ispod.

Profili za PVC stolariju

Profil PVC stolarije je ono što vidite izuzev stakla. Veoma je bitan i potrebno je da obratite posebnu pažnju na njega. On nam može odmah reći mnogo toga u vezi stolarije koja nam se nudi. Uvek tražite dimenzije profila ili ako možete sami ih izmerite (tema – PVC stolarija prevara).

Širina profila ne bi smela ići ispod 70mm, radi se o minimumu za današnje standarde. Najbolje je odabrati širi profil radi boljih karakteristika stolarije. Broj komora u proflu je vrlo bitan i on bi trebao da bude 5-6 komora. Pojedini širi profili od 80mm imaju po 7 ili 8 komora i to je odlična osnova za kvalitetnu PVC stolariju.

Bitno je da znate da što je veči broj komora u samom profilu, to je veći procenat izolacije stolarije.

Pored širine i broja komora u profilu, njegovo ojačanje igra bitnu ulogu. Kroz sam profil, zapravo centralnu komoru se nalazi čelično ojačanje koje ga čini čvrstim. Čvrstina svakog tipa prozora ili vrata, je vrlo bitna stavka. Stoga kod PVC stolarije čelično ojačanje profila je osnova. Određeni proizvođači izbegavaju da stave ojačanje u PVC stolariju, što nije nikako prihvatljivo.

Zatim, debljina zidova PVC profila je bitna i ona ne bi smela da bude ispod 1,5mm. Podatke u vezi širine zida profila, možete da iskoristite da saznate o kojoj klasi stolarije je reč. Na primer, minimalna debljina spoljnjeg zida iznosi 2,8mm za A klasu PVC stolarije. Sve ispod te debljeni su B ili C klasa.

Kako bi na najlakši način izbegli da budete prevareni (tema – PVC stolarija prevara), birajte Nemačke brendove. Danas je vrlo kao proveriti da li je neki brend Nemački ili ne. A svi znamo da je Nemačka PVC stolarija broj 1 u Evropi.

Okovi za PVC stolariju

Kod svake PVC stolarije okovi su od krucijalnog značaja. Radi se o mehanizmu od koga zavisi da li će PVC stolarija raditi kako treba ili ne. Birajte uvek kvalitetne okove poznatih proivođača koji su se pokazali kao daleko bolja rešenja u odnosu na okove niskog kvaliteta. Okov je taj od koga zavisi sigurnost vašeg prozora ili vrata, stoga bi trebalo da bude kvalitetan.

Staklo za PVC stolariju

Kvalitetna PVC stolarija uvek ima dobro staklo koje je najveća površina prozora i vrata. Zapravo staklo zauzima 70%+ površine stolarije i iz tog razloga se na njemu u glavnom gubi najviše energije. Kako bi izolacija PVC stolarije bila dobra u svakom pogledu i Vi bili zadovoljni njome, birajte kvalitetno staklo.

Postoje razne vrste stakala, poput dvoslojnog stakla flot kvaliteta koje ima vazdušni prostor 4mm. Ovaj tip stakla je standard koji se prevazilazi boljim rešenjima za nešto više novca. Pravi standard današnjice je nisko-emisiono staklo sa ispunjenim vazdušnim delom nekim od dobro poznatih plemenitih gasova poput Argona. Navedeno staklo je ono što Vam treba ako želite dobru izolaciju.

Ako želite nešto više od dobrog stakla, Vaš izbor bi trebalo da bude staklo 4 godišnja doba. Izolaciona svojstva ovog tipa stakla su izuzetna. Naš tim Vam preporučuje da je najbolje rešenje ako se odlučite za neki od troslojnih paketa  stakala. Ukoliko pratite naše smernice kako da kompletirate kvalitetnu PVC stolariju i dodate poslednje navedno staklo, Vi ste osigurali garantovani komfor dugi niz godina (tema – PVC stolarija prevara).

Bitno je da znate na šta da obratite pažnju kako ne bi bili žrtve prevare kojih je u zadnje vreme poprilično. Vaše je pravo da se raspitate i da birate, prodavac ili proizvođač je tu da Vam dostavi informacije koje smo Vam naveli. To je profesionalan i fer pristup svake ozbiljne firme.

PVC STOLARIJA PREVARA – PRIMERI

Ima zaista raznih primera gde su sugrađani prevareni na različite načine. U glavnom su žrtve sugrađani koji nemaju nikakvog znanja u vezi PVC stolarije. Takve osobe je moguže zavarati i sa najlošijom stolarijom a da poveruju da se radi o stolariji odličnog kvaliteta.

PVC stolarija prevara sa krivom stolarijom

Odličan primer je jedan stariji gospodin iz Beograda koji je pazario stolariju za celu kuću. Naravno stolarija nije bila ugovorenog kvaliteta, to gospodin nije ni znao. Prvi problemi su počeli da se pojavljuju nakon godinu dana, zapravo za vreme druge zime od ugradnje. Prvo što je naš sugrađanin primetio jeste da oseća kako produvava hladan zimski vazduh prilikom naleta vetra. Pomislio je da možda treba da se našteluju prozori ali nije znao kako se to radi. Pozvao je firmu od koje je kupio stolariju i tom prilikom je saznao da se oni više ne bave tim poslom. Razočaran, pozvao je drugu firmu kako bi obavili štelovanje prozora. Kolege iz druge firme su posoa obavile dobro ali kod krive PVC stolarije nema puno štelovanja. Drugim rečima imao je isti problem na koji se kasnije nadoveo i sledeći (tema – PVC stolarija prevara).

Tokom jakih vetrova tokom snežnih dana, sneg se nanosio na prozore i balkonska vrata kuće. Deo snega se odmah topio i slivao u kuću jer je stolarija kriva. Nije se radilo o velikoj količini vode ali dovoljnoj da se upropasti parket.

Na proleće sugrađanin je rešio da zameni svu krivu stolariju i našao je nas. Sve što smo Vam opisali u vezi kvalitetne PVC stolarije, rekli smo i njemu. Iako je u početku bio nepoverljiv, čovek nas je saslušao i pogledao naše primerke stolarije. Nakon informisanja o našoj ponudi, rešio je da zameni i balkonska vrata koja nisu pravila problem. 

PVC stolarija prevara sa pogrešnim staklom

U ovom slučaju klijent nije ni znao da je prevaren, to je slučajno saznao kada smo došli da mu zamenimo drvena balkonska vrata. U dnevnoj sobi gde smo vršili zamenu balkonskih vrata klijent se požalio da baz zbog vrata mu je hladno u prostoji. I naveo nam je da je zamenio veliki drveni prozor PVC prozorom da bi mu bilo toplije ali nije. Svu krivicu je preneo na drvena vrata koja zaista nisu dihtovala dobro i imala su duplo staklo (tema – PVC stolarija prevara).

Na naše postavljeno pitanje kako je očekivao da zamenom velikog prozora koji ima staklo slabije izolacije zeli da reši problem gubitka toplote, klijent je bio zbunjen. Objasnili smo mu da je staklo koje se nalazi u PVC prozoru standardnog kvaliteta i da nema velikog uticaja na gubitak toplote. Klijent nam je rekao da je platio staklo 4 godišnja doba baš da bi rešio problem. Posle kratke rasprave, klijent je shvatio da je prevaren. Zvao je osobu koja mu je prodala prozor i tu je nastala još veća prepirka. Prodavac je kategorički odbijao da se radi o prevari i da je klijent dobio šta je tražio. Prevareni klijent nije zahtevao ništa dodatno od prodavca, sve mu je bilo jasno.

Zaključak

Pažljivo birajte PVC stolariju, sada kada ste pročitali ceo naš tekst znate da procenite šta je dobro a šta ne. Postoje propusti koji se mogu rešiti ako ste odabrali pravu firmu. Stoga, birajte pažljivo i mudro.

Vaš PVC stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!