Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

PVC stolarija Novi Beograd

PVC stolarija Novi Beograd – izrada, prodaja i ugradnja. PVC stolarija Novi Beograd odličnih karakteristika.

Izdajemo račun i garanciju na sve proizvode i usluge.


PVC stolarija Novi Beograd Tim u svojoj ponudi ima PVC stolariju visokog kvaliteta, proizvedenu od Nemačkih premium brendova visoke klase. Pored kvalitetne PVC stolarije, našu ponudu zaokružuju i stakla odličnih izolacionih karakteristika.

PVC STOLARIJA NOVI BEOGRAD

  • PVC stolarija visokog kvaliteta;
  • PVC profili Nemačkih premium brendova;
  • staklo za PVC stolariju odličnog kvaliteta;
  • prevoz;
  • ugradnja;
  • garancija na PVC stolariju;
  • garancija na PVC profile;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

Na početnoj stranici našeg sajta pripremili smo Vam kratko i detaljno uputstvo kako da prepoznate lošu a kako da odaberete kvalitetnu PVC stolariju. Uputsvo smo nazvali – Lekcija – kupovina PVC stolarije


PVC STOLARIJA PREMIUM KVALITETA

Proizvođači (Nemački premium brendovi) proizvodnju PVC profila obavljaju na visokotehnološkom nivou uz korišćenje najsavremenijih materijala i alata. Takođe, brinu o krajnjem kupcu (Vama) garantujući Vam kvalitet PVC profila do 25 godina.


PVC stolarija Novi Beograd - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija Novi Beograd


Naša PVC stolarija premium kvaliteta garantuje visok komfor tokom cele godine bez obzira na godišnje doba. Bilo da je reč o hladnoj zimi ili vrelom letu, komfor u Vašem objektu je kakav ste očekivali.

Kako bi se dobio traženi komfor, potrebno je odabrati kvalitetno stako koje je ekvivalentno samoj stolariji po izolacionim svojstvima. U našoj ponudi, imamo nekoliko paketa stakala koja su samostalno i u spojenoj varijanti odlična u svakom smislu.

Posavetujte se sa našim kolegama u vezi same PVC stolarije i stakla, odaberite ono što Vama najviše odgovara. Od nas očekujte kvalitet, garanciju, račun i profesionalni savet.


PVC stolarija Novi Beograd - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija Novi Beograd


PVC BALKONSKA VRATA

PVC balkonska vrata Novi Beograd i okolina, visok kvalitet PVC profila. PVC balkonska vrata uz račun i garanciju do 25 godina. Naša PVC stolarija kao što smo već i naveli je Nemačke proizvodnje, odličnih karakteristika. Iako je staklo na balkonskim vratima zauzima više od 70% površine, izolacione osobine su na visokom nivou zahvaljujući odličnom kvalitetu stakla.

Kod nas možete da odaberete jedan ili više paketa stakala koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Ukoliko ima potrebe da se detaljnije informišete u vezi stakla, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.


PVC stolarija Novi Beograd - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa komarnikom Novi Beograd


Naša balkonska vrata osiguravaju visok komfor u objektu bez obzira na godišnje doba. Odlikuje ih i dugotrajnost za šta je krivac kvalitet PVC profila brenda Kommerling. Naša PVC stolarija ne žuti tokom godina korišćenja i ostaje ista kao prvog dana. Na Vama je jedino da održavate stolariju čistom.

PVC PROZORI

Nemački PVC prozori Vam pružaju maksimalnu izolaciju po povoljnoj ceni. Izrađujemo ih u svim dimenzijama koje su Vam potrebne. Kolege dolaze kod Vas i uzamaju potrebne mere i nakon odabira PVC sistema i paketa stakala, proizvodnja prozora može da počne.

Nakon izrade, kolege dovoze PVC prozore u dogovorenom terminu i obavljaju zamenu starih prozora novim. Sama zamena se radi vrlo efikasno, kolege su vrhunski monteri koji u par sati zamene celokupnu stolariju na prosečnom stanu. Odmah po ugradnji osetićete kvalitet naše stolarije koji Vas neće ostaviti ravnodušnim.


PVC stolarija Novi Beograd - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija – prozor Novi Beograd


PVC stolarija po meri Novi Beograd

Ako Vam je potrebna PVC stolarija po meri, mi smo Vam na raspolaganju. Radimo stolariju po meri u svim dimenzijama koje su Vama potrebne. Odabirom stolarije u tačnim merama koje odgovaraju otvorima na objektu, Vi štedite svoj novac.

Na ovaj način ušteda nije uopšte zanemarljiva, naprotiv, cena rada zidara i molera danas je prilično visoka. Kupovinom stolarije u standardnim merama, Vi imate problem kod pozicija prozora i vrata koji se ne poklapaju sa mererama stolarije. Tada angažujete zidara i molera kako bi proširili ili suzili otvor radi ugradnje stolarije. Sem majstora, imate trošak materijala a ako imate više pozicija u stanu za doradu, Vaš trošak je priličan.


PVC stolarija Novi Beograd - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija sa roletnama Novi Beograd


Svima je poznato da su zidar i moler danas zanimanja koja su jako teška za pronaći, pa ćete imate dodatni problem koji se manifestuje u čekanju majstora danima pa i nedeljama a Vi imate rupu u zidu oko prozora ili vrata. Imajte to na umu.


PVC stolarija Novi Beograd - PVC Stolarije Tim

PVC stolarija Novi Beograd


Stoga birajte mudro, odaberite kvalitet i u merama koje su Vama potrebne. Tu smo za Vas!


Često postavljana pitanja

Koliko komora ima Vaša PVC stolarija?

Naša ponuda se zasniva šestokomornoj stolariji. Takođe u ponudi imamo petokomorne sisteme koji predstavljaju ekonomik PVC stolariju i premium PVC stolariju sa 7 komora koja pruža vrhunski komfor.

DA LI ODVOZITE STARU STOLARIJU?

Da, odvozimo svu staru stolariju i ova usluga je uračunata u cenu PVC stolarije. Ukoliko klijent zahteva da zadrži prikupljeni šut, to je svakako moguće i uticaće na krajnju cenu u vidu umanjenja krajnjeg iznosa.

KADA JE U GODINI NAJBOLJE MENJATI STOLARIJU?

Zamena stare stolarije je moguća u toku cele godine bez obzira na vremenske uslove. Nije bitno da li živite u objektu ili ne, naši montažeri svoj posao obavljaju u rekordnom roku.

 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!