Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

PVC stolarija lošeg kvaliteta   arrow

Ukoliko želite da kupite i ugradite kod sebe PVC stolariju visokog kvaliteta, koja će Vam obezbediti komfor i miran san, pozovite nas odmah. Izdajemo garanciju i račun na PVC stolariju, PVC profile i ugradnju.

PVC stolarija lošeg kvaliteta Vam donosi samo probleme, saznajte i zašto.


Naša ponuda stolarije Evropskog kvaliteta – PVC stolarija


Šta očekivati od ne kvalitetne PVC stolarije?

Nepouzdanost, nizak kvalitet, loša termo i zvučna izolacija, odsustvo garancije!

PVC stolarija lošeg kvaliteta je uvek jeftinastolarija, nepoznatih brendova koji ne garantuju kvalitet! Niska cena PVC stolarije nije znak da ćete jeftinije proći pri kupovini, već da ćete za par godina plaćati remont(popravku PVC stolarije) i da ne dobijate garanciju za nju.

Od čega je sačinjena loša PVC stolarija?

Pri izradi loše PVC stolarije koriste se uglavnom reciklirani profili ili profili napravljeni van izuzetno strogih propisa EU. Takođe, profili su okovani okovima koji su ojačani čelikom ispod 1mm ili bez ojačanja što je apsolutno neprihvatljivo! Sami okovi su slabe izdržljivosti, za očekivati je padanje prozora, produvavanje ili škripanje. Staklo koje se ugrađuje je flot, što je davno prevaziđeno.

Da li je isplativa PVC stolarija lošeg kvaliteta? Nije!

Na prvi pogled kupovina loše PVC stolarije je primamljivo, ali pogrešno! Nakon nekoliko godina od ugradnje stolarije, nastaju problemi koje možete jedino remontom(popravkom) ispraviti a popravke nisu jeftine u slučaju popravke celokupne PVC stolarije stana ili kuće. Kvalitetena PVC  stolarija odlično termo i zvučno izoluje objekat, dok PVC stolarija lošeg kaliteta nema nikakva izolaciona svojstva.

Sem troškova remonta(popravke), računi za grejanje i hlađenje objekta su daleko veći!


Kvalitetna PVC stolarija

Kvalitetnu PVC stolariju odlikuju pouzdanost, kvalitet izrade, odlične izolacione osobine i garancija kvaliteta. Iza kvalitetne PVC stolarije stoje svetski brendovi koji garantuju kvalitetan proizvod. Više o kvalitetnoj PVC stolariji pročitajte na sledećoj stranici >> pvcstolarije.rs/kvalitetna-pvc-stolarija <<

Na Vama je da se informišete na vreme kako ne bi postali žrtva dobrog prodavca loše stolarije. Na našem sajtu imate i više nego dovoljno informacija kako da prepoznate kvalitet stolarije, šta da gledate i šta da očekujete od ponude koja Vam se daje. Budite obazrivi i birajte ozbiljne firme koje Vam ne nude maglu već činjenice iza kojih stoje opipljivi dokazi.


PVC stolarija, sve šta treba znate

Sve informacije o PVC stolariji na jednom mestu >> pvcstolarije.rs/pvc-stolarija-sve-sta-treba-znate <<

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!