PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Pvc stolarija iskustva   arrow

PVC stolarija iskustva – prenosimo Vam višedecenijsko iskustvo. PVC stolarija iskustva – sve dobre osobine kvalitetne stolarije. PVC stolarija iskustva – kako i zašto.


Iskustva sa PVC stolarijom mogu biti pozitivna i veoma prijatna. Sa druge strane, na žalost ružna i stresna. Sve to najviše zavisi od predhodnog informisanja i upoznavanja šta je to kvalitetna PVC stolarija koja pruža dobro iskustvo.


Iskustva sa PVC stolarijom

Obzirom na naše dugogodišnje iskustvo što se tiče PVC stolarije, sa posebnim zadovoljstvom prenosimo Vam svo naše dosadašnje iskustvo.

Na ovaj način, uz adekvatne informacije Vi kao krajnji korisnik možete da sagledate sve pozitivne strane PVC stolarije.

Već početkom 90-tih godina kada se po prvi put pojavljuju PVC prozorski profili na našem tržištu,
naša firma je sa velikom rezervom kao i svi prihvatila tu novu tehnologiju. Sa obzirom da je to nepoznanica i kako bi rizik sveli na minimum, isključivo smo sarađivali sa najkvalitetnijim Nemačkim dobavljačima(PVC stolarija iskustva).

U to vreme naše nepoznanice su bile poput današnjih nepoznanica i pitanja nekog neupućenog kupca PVC prozora i vrata. Tako da smo odlučili da na ta pitanja i nepoznanice damo odgovore.


Da li PVC stolarija žuti?

Prozori su izloženi spoljnim ali i unutrašnjim uticajima, smena jakog sunca i veoma hladnog vremena sa kišom i snegom su faktori koji utiču na postojanost PVC profila(PVC stolarija iskustva).

Od starta kada smo krenuli sa PVC stolarijom oslanjali smo se na proverene i kvalitetne proizvođače profila. Oni za svoj proizvod daju ozbiljnu garanciju na postojanost profila na sve vremenske uticaje.

Od prvih prozora koje smo montirali sredinom 90-tih godina pa do danas nismo imali problem da je neki prozor promenio boju. Naravno postoje situacije sa kojima smo se susretali, na žalost naše branše videli smo kako su se neki profili ne proverenih brendova loše nosili sa zubom vremena. Uglavnom kriveći se, dihtunzi su gubili elastičnost a neki su čak i menjali boju(što nije dopustivo).

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/da-li-pvc-stolarija-zuti


Da li se PVC stolarija krivi?

Statičnost i čvrstinu PVC profilu daje metalno ojačanje koje se nalazi u centralnoj komori PVC profila.

Pomenuto čelicno ojačanje predstavlja najbitniji deo PVC prozora za čvrstinu i statičnost(PVC stolarija iskustva). Pored toga i sam PVC profil mora biti jak, ali ipak čelik je taj koji nosi većinu opterećenja krila i stakla, tako da debljina čelika ne bi smela biti manja od 1.5mm.

Jednom prilikom pri skidanju PVC stolarije kupljene na nekom placu i postavljanje nove imali smo priliku da se uverimo da neki proizvođaci stavljaju čeličnu armaturu u prozore koja više liči na lim profil za gipsarske radove nego ojačanje za PVC profile. Takvo “ojačanje” ne može da nosi nikakvo opterećenje, tako kao da ga nije ni bilo.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/da-li-se-pvc-stolarija-krivi


Da li je PVC stolarija zdrava?

PVC stolarija jeste zdrava.

PVC je polivinil hlorid, ekonomičan materijal koji odlukuju izdržljivost, lakoća rukovanja i dobijanja oblika. Radi se o termoplastičnom veštačkom materijalu koji se proizvodi od soli i nafte, dakle od prirodnih sirovina. Kuhinjska so zauzima 57%  PVC stolarije, dok nafta ostalih 43%.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/da-li-je-zdrava-pvc-stolarija


Koliki je rok trajanja pvc stolarije?

Svi ozbiljni proizvođači PVC profila daju garanciju(garantuju) da profil neće izmeniti izgled i boju na više od 40 godina. Ali nije samo profil važan da bi PVC stolarija trajala koliko proizvođači profila garantuju, već svi delovi prozora moraju biti kvalitetni.

Počinjemo naravno od profila koji mora biti ojačan sa propisanom armaturom. Okov koji je najbitniji za nesmetano funkcionisanje prozora mora biti vrhunskog kvaliteta, pa do krajnje montaže prozora koju traba da odrade profesionalci.

Ako neki od ovih delova nije usklađen propisanim kvalitetom teško da takav prozor može nesmetano da traje decenijama.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/koliki-je-rok-trajanja-pvc-stolarije


Iskustva oko montaze pvc stolarije

Montaža je krajnji korak u zameni PVC stolarije). Sa predpostavkom da su predhodni koraci napravljeni po svim standardima, počevši od odabira kvalitetnih materijala i precizne izrade stolarije, pa do same montaže.

Montaža kvalitetne PVC stolarije treba biti prepuštena profesinalcima koji taj posao rade svakodnevno. Adekvatan i profesionalan alat koji takvi monteri poseduju obezbediće pažljivo skidanje stare stolarije, postavljanje nove, šrafljenje iste i završno ispunjavanje purpene(PVC stolarija iskustva).

Prepustiti montiranje prozora ljudima koji površno znaju proces ugradnje može skupo da košta i pored toga što ste kupili kvalitetne prozore. Dovoljno je neka mala greška pri postavljanju da prozor nikad ne funkcioniše kako treba.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/iskustva-oko-montaze-pvc-stolarije

Vaš PVC Stolarije Tim


 

Call Now ButtonPozovite nas!