POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Pvc stolarija iskustva   arrow

PVC stolarija iskustva – prenosimo Vam višedecenijsko iskustvo. PVC stolarija iskustva – sve dobre osobine kvalitetne stolarije. PVC stolarija iskustva – kako i zašto.


Iskustva sa PVC stolarijom mogu biti pozitivna i veoma prijatna. Sa druge strane, na žalost ružna i stresna. Sve to najviše zavisi od predhodnog informisanja i upoznavanja šta je to kvalitetna PVC stolarija koja pruža dobro iskustvo.


Iskustva sa PVC stolarijom

Obzirom na naše dugogodišnje iskustvo što se tiče PVC stolarije, sa posebnim zadovoljstvom prenosimo Vam svo naše dosadašnje iskustvo.

Na ovaj način, uz adekvatne informacije Vi kao krajnji korisnik možete da sagledate sve pozitivne strane PVC stolarije.

Već početkom 90-tih godina kada se po prvi put pojavljuju PVC prozorski profili na našem tržištu,
naša firma je sa velikom rezervom kao i svi prihvatila tu novu tehnologiju. Sa obzirom da je to nepoznanica i kako bi rizik sveli na minimum, isključivo smo sarađivali sa najkvalitetnijim Nemačkim dobavljačima(PVC stolarija iskustva).

U to vreme naše nepoznanice su bile poput današnjih nepoznanica i pitanja nekog neupućenog kupca PVC prozora i vrata. Tako da smo odlučili da na ta pitanja i nepoznanice damo odgovore.


Da li PVC stolarija žuti?

Prozori su izloženi spoljnim ali i unutrašnjim uticajima, smena jakog sunca i veoma hladnog vremena sa kišom i snegom su faktori koji utiču na postojanost PVC profila(PVC stolarija iskustva).

Od starta kada smo krenuli sa PVC stolarijom oslanjali smo se na proverene i kvalitetne proizvođače profila. Oni za svoj proizvod daju ozbiljnu garanciju na postojanost profila na sve vremenske uticaje.

Od prvih prozora koje smo montirali sredinom 90-tih godina pa do danas nismo imali problem da je neki prozor promenio boju. Naravno postoje situacije sa kojima smo se susretali, na žalost naše branše videli smo kako su se neki profili ne proverenih brendova loše nosili sa zubom vremena. Uglavnom kriveći se, dihtunzi su gubili elastičnost a neki su čak i menjali boju(što nije dopustivo).

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/da-li-pvc-stolarija-zuti


Da li se PVC stolarija krivi?

Statičnost i čvrstinu PVC profilu daje metalno ojačanje koje se nalazi u centralnoj komori PVC profila.

Pomenuto čelicno ojačanje predstavlja najbitniji deo PVC prozora za čvrstinu i statičnost(PVC stolarija iskustva). Pored toga i sam PVC profil mora biti jak, ali ipak čelik je taj koji nosi većinu opterećenja krila i stakla, tako da debljina čelika ne bi smela biti manja od 1.5mm.

Jednom prilikom pri skidanju PVC stolarije kupljene na nekom placu i postavljanje nove imali smo priliku da se uverimo da neki proizvođaci stavljaju čeličnu armaturu u prozore koja više liči na lim profil za gipsarske radove nego ojačanje za PVC profile. Takvo “ojačanje” ne može da nosi nikakvo opterećenje, tako kao da ga nije ni bilo.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/da-li-se-pvc-stolarija-krivi


Da li je PVC stolarija zdrava?

PVC stolarija jeste zdrava.

PVC je polivinil hlorid, ekonomičan materijal koji odlukuju izdržljivost, lakoća rukovanja i dobijanja oblika. Radi se o termoplastičnom veštačkom materijalu koji se proizvodi od soli i nafte, dakle od prirodnih sirovina. Kuhinjska so zauzima 57%  PVC stolarije, dok nafta ostalih 43%.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/da-li-je-zdrava-pvc-stolarija


Koliki je rok trajanja pvc stolarije?

Svi ozbiljni proizvođači PVC profila daju garanciju(garantuju) da profil neće izmeniti izgled i boju na više od 40 godina. Ali nije samo profil važan da bi PVC stolarija trajala koliko proizvođači profila garantuju, već svi delovi prozora moraju biti kvalitetni.

Počinjemo naravno od profila koji mora biti ojačan sa propisanom armaturom. Okov koji je najbitniji za nesmetano funkcionisanje prozora mora biti vrhunskog kvaliteta, pa do krajnje montaže prozora koju traba da odrade profesionalci.

Ako neki od ovih delova nije usklađen propisanim kvalitetom teško da takav prozor može nesmetano da traje decenijama.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/koliki-je-rok-trajanja-pvc-stolarije


Da li je kvalitetna PVC stilarija

Da li je kvalitetna PVC stolarije ili ne? Da! Naravno da jeste ali ako je pazarite kod dobrog prodavca. Dobar prodavac Vam obezbeđuje kvalitetnu i dugotrajnu PVC stolariju na koju izdaje račun i garanciju kvaliteta. Bez navedenog naš savet Vam je da ne pazarite stolariju kod tog prodavca.

Svako se diči kvalitetom svog proizvoda i stavlja ga u prvi plan a samo pojedini i garantuju za njega. Stoga, Vama je potrebna garancija koja Vas može sutra zaštititi u slučaju da nešto nije u redu sa stolarijom. Najbolje je da na vreme mislite o ovome i nećete pogrešiti kada je u pitanju kupovina kvalitetne PVC stolarije.

Mudro razmišljajte i donosite prave odluke na osnovu toga šta Vam se nudi.

Iskustva oko montaze pvc stolarije

Montaža je krajnji korak u zameni PVC stolarije). Sa predpostavkom da su predhodni koraci napravljeni po svim standardima, počevši od odabira kvalitetnih materijala i precizne izrade stolarije, pa do same montaže.

Montaža kvalitetne PVC stolarije treba biti prepuštena profesinalcima koji taj posao rade svakodnevno. Adekvatan i profesionalan alat koji takvi monteri poseduju obezbediće pažljivo skidanje stare stolarije, postavljanje nove, šrafljenje iste i završno ispunjavanje purpene(PVC stolarija iskustva).

Prepustiti montiranje prozora ljudima koji površno znaju proces ugradnje može skupo da košta i pored toga što ste kupili kvalitetne prozore. Dovoljno je neka mala greška pri postavljanju da prozor nikad ne funkcioniše kako treba.

Koliko traje ugradnja – montaža PVC stolarije?

Montaža PVC stolarije traje u glavnom jedan radni dan, ako se radi o jednom stanu ili kući prosečnih dimenzija. Ukoliko je objekat većih dimenzija, ima više pozicija za ugradnju PVC stolarije, potrebno je dva radna dana.

U suštini, našim monterima za 95% objekata je potreban jedan radni dan. Naše kolege su vrlo efikasne u radu, sinhronizovane i samim tim brzina ugradnje je velika.

Da li nešto utiče na brzinu ugradnje PVC stolarije?

Naravno, najveći uticaj ima demontaža stare stolarije pa zatim posebne pozicije gde je ugradnja stolarije otežana usled teškog pritupa lokaciji. Mi smo uzeli u obzir skidanje stare stolarije kada smo Vam napisali iznad vreme koje je potrebno da se ugradi naša stolarija.

Po našem mišljenju, najbitniji je kvalitet ugradnje a zatim brzna kojom se ugradnja obavi. Naravno, sve većem broju klijenata je najbitnije da se zadovolji kvalitet ali isto tako da montaža stolarijekratko traje. Te uslove naravno mi ispunjavamo.

Opširnije o ovoj temi – www.pvcstolarije.rs/iskustva-oko-montaze-pvc-stolarije

Vaš PVC Stolarije Tim


 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna