POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Posledica kupovine loših i jeftinih vrata

Posledica kupovine loših i jeftinih vrata. Šta se dešava sa vratima upitnog kvaliteta? Potrudićemo se da Vam iznesemo sve potrebne informacije kako bi znali da prepoznate lošu PVC stolariju.

Detaljnije o PVC stolariji pročitajte na stranici – PVC stolarija.


09.05.2021

Posledica kupovine loših i jeftinih vrata

Svi smo svedoci velike ponude razne PVC stolarije na našem tržištu. Problem je u tome što većina sugrađana ne zna kako da prepozna kvalitetnu PVC stolariju. O ovom problemu smo dosta pisali na našem sajtu a pogotovo na iznad naznačenoj stranici na koju bi bilo valjano da kliknete. Saznaćete sve o PVC stolariji i kako odabrati kvalitet.


Pucanje PVC vrata

Pucanje PVC vrata


Na priloženim slikama možete da vidite PVC ulazna vrata koja su usled manje fizike sile doslovno popucala na svim mestima. Radi se o vratima u koja je vlasnik stana udario nogom, koja su se bukvalno raspala usled udarca. O tome zašto je udario vrata pročitajte ispod. Klijent nam je rekao da sila koju je primenio nije uopšte bila velika i da ne može da veruje da su vrata u ovom stanju.

Pošto smo već na kod klijenta uzeli smo da pogledamo vrata i kao u većini slučajeva radilo se o vratima kineske proizvodnje. Klijent je pazario kineska ulazna vrata pre par meseci i odmah primetio da ne dihtuju dobro i da imaju poteškoća sa zaključavanjem i otključavanjem.


Pucanje PVC vrata

Pucanje PVC vrata


Problem sa bravom

On što je dovelo do razbijanja vrata jeste da od samog početka klijent ima problem za bravom i to ga je frustriralo. Zamislite da svaki put kada zaključavate i otključavate vrata potrošite umesto 5 sekundi 2 minuta. Nekad se otključavanje razduzi iz razloga što klijent brzo izgubi živce pošto ključ neće da se okrene. Klijent je morao da podešava ključ u vrlo tačnu poziciju kako bi se on okrenuo, Nekad ni to nije bilo dovoljno i na kraju se desilo šta se desilo.

Jedan od problema sa lošom PVC stolarijom jeste problem sa bravom, pošto se u takvu stolariju ugrađuju jeftine brave vrlo niskog kvaiteta. Pored brava, odlike ovakve stolarije su i loše ispune, lomljenje okova i pucanje gerova. Sve to dovodi do lošeg funkcionisanja vrata, veoma lošeg dihtovanja pa čak i spadanja vrata.


Pucanje PVC vrata

Pucanje PVC vrata


Kako prepoznati loša vrata?

Prilikom informisanja u vezi određene PVC stolarije, u ovom slučaju ulaznih vrata potrebno je da dobijete što više informacija. Važna odlika loše PVC stolarije jeste da prodavac ima malo informacija o njoj ili ih tako izlaže da Vas zbunjuje. Vaše pravo je da znate tačne informacije o proizvodu koji Vas zanima, stoga zahtevajte sve informacije.

Pre svega teba da znate da sinonim za kvalitet PVC stolarije je Nemačka PVC stolarija. Tako da Vas prodavac ne može ubeđivati da se radi o vrhunskoj ALI jeftinoj PVC stolariji jer takva ne postoji. Pored porekla PVC stolarije vrlo je važno da saznate da li ima okove (svaka kvalitetnija PVC stolarija ima okove). Zatim, bitno je da Vam prodavac kaže koliko stolarija ima komora. Da li se daje garancija na PVC stolariju i kolika je.

Primera radi kod nas dobijate našu dugogodišnju garanciju i plus garanciju od strane proizvođača PVC profila do 25 godina.

Sve ove informacije su Vam od presudnog značaja da donesete odluku da li je neka PVC stolarija dobra za Vas kao izbor ili ne! Budite obazrivi i zahtevajte za Vaš novac samo najbolje!

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna