POTREBNI ISKUSNI RADNICI U PVC I ALU STOLARIJI - SRVISERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Popravka i servis stolarije   arrow

Popravka i servis stolarije, iskusno i pouzdano, povoljna cena. Popravka stolarije prateći sve standarde struke.


POPRAVKA I SERVIS STOLARIJE

  • Popravka i servis PVC stolarije;
  • Popravka i servis ALU stolarije;
  • povoljna cena;
  • iskusni majstori;
  • zakazivanje intervecnije;
  • hitna popravka u kratkom roku;
  • obezbeđujemo zamenske delove;
  • Vaš miran san.

Vaš problem sa stolarijom rešavamo efikasno i povoljno. Kolege po dolasku obavljaju analizu stolarije a zatim i Vam i predlažu rešenje. Bitno je da znate da postoje servis stolarije i popravka stolarije.

Kakva je razlika?

Servis stolarije se radi redovno i vanredno ukoliko klijent ili mi procenimo da je to potrebno.

Popravka stolarije se obavlja kada jedan ili više delova na samoj stolariji više ne rade. Naravno, uzimamo u obzir svaki vid havarije na njoj.

SERVIS STOLARIJE

U prilici smo da Vam ponudimo servis i popravku Vaše stolarije koja nema garanciju.

Realno stanje jeste da većina stolarije na našim prostorima je uveliko spremno za servisiranje. Servisiranje stolarije se deli na redovno servisiranje i vanredno servisiranje. U glavnom, naše kolege sugrađani pozivaju radi hitne popravke kada je najbitnije da se stolarija osposobi za dalji i neometani rad.

Da li se stolarija servisira/popravlja?

Vrlo često pitanje jeste da li se stolarija servisira? Naš odgovor na njega možete da pretpostavite i on je potvrdan.

Sva stolarija, počevši od najkvalitetnije pa sve do najproblematičnije se mora servisirati u nekom trenutku. Nema izuzetaka ukoliko želimo da budemo zadovoljni svojom stolarijom.

Na koliko se radi servis stolarije?

Generalni vremenski period za servis stolarije je na svakih 5 godina. U tom vremenskom periodu se u glavnom nakupi nekoliko problema na raznom lokacijama na samoj stolariji i njenim propratnim elementima.

POPRAVKA STOLARIJE

Kvalitetna popravka stolarije 5 dana u nedelji, na Vama je da nas pozovte i to je sve. Uzeli smo u obzir da većina prozora i vrata nema ili nikad nisu ni imali garanciju a zreli su za popravku. Naš sledeći korak je bio da formiramo ekipu iskusnih majstora iz proizvodnje i montaže stolarije.

Time smo svima Vama koji nemate garanciju na svoju stolariju ili pak niste zadovoljni uslugom pružaoca garancije obezbedili profesionalni tim koji će Vašu stolariju adekvatno popraviti.

Vašim problemima sa stolarijom je došao kraj, naš tim majstora može da ukloni većinu kvarova. Budite sigurni u odabranog majstora!

POPRAVKA PVC STOLARIJE

Kvalitetna popravka PVC stolarije zahteva iskustvo, odličan alat i sve zamenske delove. Naše kolege obavljaju popravku PVC stolarije dugi niz godina. Možemo slobodno reći da je Vaša PVC stolarija u sigurnim rukama profesionalaca.

Stručna popravka PVC stolarije

Naš sevis sa popravku PVC stolarije čine iskusni majstori koji se godinama bave ovim poslom. Vrlo dobro poznaju mane PVC stolarije i kako ih rešiti u kratkom roku.

Svaki PVC prozor i vrata su priča za sebe kada su kvarovi u pitanju. Postoji više uzročnika zašto je došlo do određenog problema. Kolege sve analiziraju i uzimaju u obzir a zatim uklone problem i njegov uzročnik kako do istog ne bi više dolazilo.

POPRAVKA ALU STOLARIJE

ALU stolarija je sinonim kvaliteta u svetu stolarije ali i ona zahteva popravku kada dođe do problema u njenom funkcionisanju. Popravka ALU stolarije se radi od strane naših najiskusnijih majstora. Imamo zamenske delove ali ako se desi da nemamo određene, kolege će ih obezbediti u najkraćem roku.

Iskusna popravka ALU stolarije

Poput PVC, ALU stolarija zahteva iskustvo, dobar alat i isključivo adekvatne zamenske delove. To je osnova dobrog servisa ALU stolarije. Naš tim ima baš to, iskustvo se meri decenijama, kolege raspolažu isključivo modernim alatima kako bi svoj posao radii najbolje moguće.

Naš servis za ALU stolariju kojisti kvalitetne i dokazane zamenske delove kako bi Vašu stolariju vratili u funkcionalno i sigurno stanje.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna