Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

POČELO JE SA KVALITETNIM ALU SISTEMIMA ALUMIL

Kvalitet nema alternativu! Ukoluko težite ka maksimalnom komforu, očekujete kvalitet u korišćenju i dugotrajnost, ALU stolarija sa ALUMIL sistemima je pravo rešenje.

15.04.2022


KVALITETNI ALU SISTEMI ALUMIL

Čak i pre zvanične ponude na našem sajtu odradili smo par objekata u aluminijumu. Naša vodilja je – KVALITET NEMA ALTERNATIVU, zato smo se i odlučili da i ALU stolarija u našoj ponudi bude od prestižnog brenda ALUMIL. Vrlo dobro poznat brend kod nas ali u svetu po kvalitetu sistema i dugotrajnosti.Okovi

Prateći okovi su STUBLINA i SIGENIA. Pažljivo odrađeni elementi po svim propisima proizvođaca daju odličan kvalitet i pružaju ono sto ALU stolarija i jeste – dugovečna stvar. Za našu stolariju biramo uvek najbolje.

Okovi su vrlo važna stavka kod svake stolarije i iz tog razloga smo odabrali pomenute brendove.Kvalitet

Sama ALU stolarija je sinonim kvaliteta kada je u pitanju stolarija. ALUMIL sistemi su takođe sinonim kvaliteta u svetu Aluminijumske stolarije. Premium brend koji je svoj kvalitet dokazao održavanjem kvaliteta na najvišem nivou svih ovih godina.Sa ALUMIL sistemima dobijate najbolje, osigurali ste svoj komfor dugi niz godina. Izolacione osobine su izuzetne i omogućiće Vam da uživate unutar objekta tokom cele godine bez obzira na spoljašne uslove.

Staklo

Kada smo kod stakla, bilo bi mudro spomenuti da je staklo vrlo važna stavka svake stolarije pa i Aluminijumske. Ono prekriva više od 70 procenata površine prozora ili vrata i samim tim na staklu možemo da izgubimo prilično energije ukoliko je ono lošeg kvaliteta.Iz tog razloga naša firma svojim klijentima obezbeđuje više paketa stakala i time pokriva od manje zahtevnih do najzahtevnijih klijenata. Naša ALU stolarija se nalazi na objektima u urbanim sredinama poput Beograda, Novog Sada, Kraljeva ali takođe i na kućama i vikendicama na Kopaoniku i Zlatiboru gde su složićete se vremenski uslovi daleko oštriji.

Bitno je da znate da sve možete da prepustite nama, na Vama je da nas kontaktirate a sve ostalo prepustite profesionalcima.

Vaš PVC Stolarije Tim
 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!