PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Okapnice za prozore   arrow

Okapnice za prozore – izrada i montaža. Okapnice za prozore su od izuzetnog značaja kod svakog prozora. Okapnice za prozore odličnog kvaliteta.


Okapnice za prozore nisu samo estetski detalj na objektu, takođe imaju bitnu ulogu u zaštiti prozora i zida. Česti prodori vlage ispod prozora se dešavaju upravo gde nije postavljena okipnica za prozor.

OKAPNICE ZA PROZORE  – ZAŠTO SU BITNE?

Prilikom kiše i snega, vetar vodu nanosi na prozor, koja se dalje sliva niz prozor i završava uglavnom u zidu – prostoru ispod prozora (u slučaju da nema). Iz tog razloga, okapnice su od velikog značaja.

Okapnice za prozore (okipnica za prozor) – izrada i montaža

Okapnice za prozore se montiraju pod standardnim uglom, radi adekvatnog pada kako bi vodu odvlačile od prozora i fasade. Okapnice za prozore se izrađuju od više materijala, najčešće se koristi pocinkovani i aluminijumski lim. Takođe, okapnica za prozor može biti izrađena od mermera i pvc-a.

Podprozorske okapnice

Podprozorske okapnice odličnog kvaliteta i povoljne cene. Naše podprozorske okapnice po kvalitetu pariraju našoj PVC stolariji koju odlikuje premijum kvalitet. Na sve naše artikle i usluge izdajemo račun i garanciju. Kod naših kolega se možete detaljnije informisati u vezi naše ponude podporozorskih okapnica.

Takođe, možete pogledati našu ponudu PVC stolarije, komarnika i roletni. Ukoliko budete imali bilo kakvih nedoumica, kontaktirajte nas pozivom ili putem e-maila.


PVC Stolarije Tim Vam savetuje da obavezno uzmete u obzir montažu okapnice za prozore radi Vašeg mirnog sna i lepšeg izgleda objekta.


Ispod možete da pogledate kako okapnice izgledaju nakon montaže.

Okapnice za prozore (okipnica za prozor) - izrada i montaža - PVC Stolarije Tim

Okapnice za prozore (okipnica za prozor) – izrada i montaža – PVC Stolarije Tim

Okapnice za prozore (okipnica za prozor) - izrada i montaža - PVC Stolarije Tim

Okapnice za prozore (okipnica za prozor) – izrada i montaža – PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!