Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Novi profil Kommerling 70CL, kvalitet svima dostupan

Naša ponuda PVC stolarije od sada ima novog člana, potpuno dostojnog po kvalitetu, izolacionim osobinama i dugotrajnošću da bude u našoj ponudi. Naši klijenti vrlo dobro znaju da našu ponudu kreiramo pažljivo i sa velikim akcentom na kvalitet i dugotrajnost.

14.07.2023


NOVI PROFIL KOMMERILNG 70CL

Ukoliko ste rešili da zamenite staru stolariju ili pak Vam je ovo prva ugradnja stolarije na objektu, poželjno je da razmotrite naš novi profil Kommerling 70CL. U pitanju je pouzdani petokomorni profil koji se može pohvaliti velikom dubinom ugradnje koja donosi velike dobiti, o njima ćemo ispod.

Karakterisitke su mu odlične i od najbitnijih bi izdvojili odličnu izolaciju (kako toplotnu tako i zvučnu). Zatim, protivprovalna zaštita je na naprednom nivou zahvaljujući dubini ugradnje ali takođe osi koja iznosi 13mm.

Kako bi saznali više informacija u vezi našeg novog PVC profila, posetite sledeći link – KOMMERLING 70CLZašto baš Kommerling 70CL PVC profil?

Pre svega, važno je da Vam prozborimo koju reč o samom brendu Kommerling. Možda Vam je ovaj profil stran, ali standardni poznavaoci PVC stolarije znaju o kom brendu je reč. Kommerling je jedan od najboljih PVC profila, odlikuje ga pre svega kvalitet, dugotrajnost i na kraju odlične izolacione osobine. Ovaj premium brend je normalna pojava na većini objekata širom Evrope i sveta (i to sa razlogom). Vrlo dobro je poznat kao jedan od najboljih Nemačkih profila.

Kommerling 70CL je jedan u nizu odličnih profila ovog brenda i vrlo je dostupan što se tiče cenovnog ranga. Nudi više od konkurencije, ne pravi nikakve nelagode i probleme vlasnicima poput PVC profila nepoznatih i sumnjivih prozvođača.

Šta očekivati od nas?

Samo najbolje. Prvenstveno čeka Vas ugodan razgovor ili prepiska sa našim kolegama u vezi Vašeg zahteva. Na osnovu mera otvora na Vašem objektu možete da očekujete odličnu ponudu i možete biti u kontaktu sa kolegama ukoliko Vam je potrebna pomoć ili savet.

Kolege su tu da pojednostave ceo proces i da Vaša ovako važna kupovina se odvija bez ikakvih poteškoća i zamaranja za Vas. Možete se osloniti na nas u potpunosti.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!