Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Nova PVC stolarija u pogrešnim merama   arrow

Nova PVC stolarija u pogrešnim merama, izuzetnog kvaliteta uz garanciju. Nemačka PVC stolarija odličnih izolacionih osobina po nižoj ceni u odnosu standardne cene.


Radi se o novoj PVC stolariji koja je izrađena u određenim dimenzijama za klijente ali su klijenti izmenili porudzbinu ili odustali od ugradnje. Zbog navedenog PVC stolarija koju budemo izlagali na ovoj stranici je nama višak, uredno je spakovana i čeka novog kupca kome bi odgovarale mere koje navedemo.

Bitno je naglasiti da se radi o premijum PVC stolariji za čiju izradu smo koristili odlične PVC profile i isključivo kvalitetno staklo. Ukoliko Vam budu odgovarale mere, budite slobodni da nas kontaktirate.

PVC outlet – PVC stolarija po nižoj ceni

Ako Vas zanima PVC stolarija po nižoj ceni, vrhunskog kvaliteta na pravom ste mestu. Redovno ćemo dodavati novu stolariju koja pripada ovoj kategoriji, stoga ukoliko Vam mere PVC stolarije koju budemo dodali na ovoj stranici ne odgovaraju, možete slobodno posetiti stranicu opet (kroz 15-30 dana) i proveriti da li smo dodali stolariju u novim merama.

Svakako nam možete poslati e-mail kako bi Vas imali u bazi. U e-mailu možete da naznačite koje su mere Vama potrebne, tako da kolege Vam mogu odmah poslati ponudu ako bude poklapanje u dimenzijama.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!