Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

NEZGODNE MONTAŽE

Šta su nezgodne montaže i kako ih rešavaju profesionalci poput nas? Stolarija zna da da bude vrlo nezgodna za ugradnju na pojedinim pozicijama, baš tada najviše dolazi do izražaja iskustvo montera.

17.12.2022


NEZGODNE MONTAŽE

Na nezgodne montaže ne gledamo kao problem, vec kao izazov!

Klijent je naručio PVC stolariju u STANDARD sistemu, profil je Kommerling 76ad, okov Sigenia a staklo nisko-emisiono 4 16 4. Sa spoljnim aluminijumskim roletnama i plise komarnicima.

Na prvi pogled čini se kao i svaka druga narudžbina, ali montaža je bila veoma komplikovana.U čemu je problematika?

Stolariju smo morali postaviti u aluminijumski fasadni sistem, koji postavljen po celoj visini zgrade još 70tih godina prošlog veka. Hladni aluminijum bez termo mosta pravio je klijentima puno problema počevši od znojenja i kondezacije pa do produvavanja.Klijenti su se odlučili za zamenu stolarije, ali moralo se voditi racuna o aluminijumskoj kostrukciji kako izvaditi samo deo koji je u klijentovom stanu a ne napraviti problem u stanu iznad i ispod. Naši monteri strpljivom demontažom izvadili su ALU elemente na stanu kod klijenta vodeći računa o ostatku konstrukcije.Usledila je montaža PVC stolarije i pratećih elemenata. Postavljanje gornje i donje okapnice rešili su potencijalni problem podlivnja vode. Nakon montaže, klijent je normalno mogao da koristi svoj stan.U glavnom naši klijenti se iznenade kada prihvatimo da zamenimo staru stolariju našom u ovakvim i sličnim slučajevima.

Ne zaboravite, Vaš problem naš izazov!

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!