POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

NEZGODNE MONTAŽE PVC STOLARIJE

Nezgodna montaža PVC stolarije i rešavanje novonastalih sotuacija.

23.03.2021

NEZGODNE MONTAŽE PVC STOLARIJE

Kao u svakom poslu nezgodne i neprijatne situacije nisu retka pojava, tako je i u našoj branši.
Klijent se odlučio za novi EKONOMIK KOMMERLING sistem, s’ obzirom na manji budzet kojim su raspolagali. To je veoma mudra odluka, jer su uspeli da izbegnu PVC stolariju lošeg kvaliteta koja je u cenovnoj razlici samo malo jeftinija, ali drastično nižeg kvaliteta bez garancije.


Nezgodne montaže PVC stolarije

Nezgodne montaže PVC stolarije


Kao i svaka montaža delovalo je sve jednostavno dok nasa ekipa nije skinula prvi prozor i ispod starog štoka zatekla slepi štok od metalnih cevi 60×60 d=4mm. Kao i svakom problemu pristupili smo ozbiljno, uz uvek dostupan alat za takve situacije (velike brusilice, veliki hilti itd.) Uspeli smo da polako skidamo slepe štokove, koji su bili postavljeni duboko u zid. Laganim skidanjem uspeli smo da ih se rešimo bez velikih lomova zida.


Nezgodne montaže PVC stolarije

Nezgodne montaže PVC stolarije


Nakon otklonjenog problema mogli smo pristupiti montaži PVC prozora, naravno to je za našu ekipu rutina i posao bez nepoznanica. Problem ovakve montaže je vreme iste, koja je trajala par sati više, ali naravno posao je odradjen i klijenti su bili prezadovoljni s’obzirom na nepredviđene probleme.

O nezgodnim situacijama

Redovno se dešavaju situacije da sami klijenti nemaju informaciju šta se u zidovima njihovih stanova, kuća ili poslovnih prostora nalazi. Tada se dešavaju iznenađenja poput ovog opisanog i iz tog razloga ugradnja PVC stolarije zna da se oduži. Problem mogu da naprave dipli elementi u zidovima kojima tu i nije mesto ali sve to naše stručne kolege mogu da reše. Prosto je samo potrebno više vremena nego što smo svi planirali da montaža i traje.

Savet naše tima

Ukoliko planirate da menjate staru stolariju, PVC stolarija je odličan izbor ali ne svaka. Pre svega potrebno je da se adekvatno informišete u vezi ponude PVC stolarije i ko će da je ugradi. Obe stavke su vrlo bitne. Uvek birajte najbolje za Vaš novac, birajte firmu koja Vam obezbeđuje PVC stolariju i njenu ugradnju i da za to izdaje račun i garanciju.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna