Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Montaža PVC stolarije Zvezdara

Montaža PVC stolarije Zvezdara, opisujemo izbor stolarije od strane klijenta i našu ugradnju stolarije po svim standardima struke.

22.07.2023


Montaža PVC stolarije Zvezdara

Klijent nas je kontaktirao kako bi mu dostavili dve ponude, zahtevao je visok kvalitet stolarije i odlične izolacione osobine. Doneo je odluku da staru porodičnu kuću opremi novim sistemom za grejanje, u pitanju je toplotna pumpa.Opšte je poznato da toplotna pumpa od objekta koji će se grejati zahteva da ima što bolju izolaciju. Vođen time, klijent se odlučio za našu premium seriju, profil sa centralnom gumom i troslojnim staklom. U prevodu zatražio je dve ponude, u kratkom roku ih je dobio od strane naših kolega i sledila je njegova brza odluka u korist boljeg profila.Odluka za našu stolariju po rečima klijenta je brzo pala iz razloga što je prepoznao kvalitet Kommerling profila i ostalih elemenata koji čine našu stolariju. Takođe, investicija poput toplotne pumpe ne bi bila potpuna da nije uzeo u obzir adekvatno rešavanje problema sa stolarijom.Ponuda PVC stolarije za koju se odlučio naš klijent

  • Profil: Profil KOMMERLING 76MD;
  • Okov: SIGENIA;
  • Staklo: 4 12 4 12 4 nisko-emisiono argon;
  • Roletne: Aluminijumske;
  • Komarnici: Plise i roloMontaža PVC stolarije na kući – Zvezdara

Stare kuće na teritoriji Zvezdare i okoline su česte, stolarija na ovim objektima je davno dotrajala i spremna je za zamenu. Klijent o kome danas pišemo je doneo važnu odluku koja predstavlja veliku investiciju ali vredi svaki dinar. Naravno pored stolarije mislimo i na toplotnu pumpu koja je sve zastupljenija na našim prostorima.Imam veliki broj klijenata sa teritorije Zvezdare i okoline, kod kojih smo ugrađivali i ugrađujemo stolariju različitioh osobina i cenovnog ranga. Imamo nekoliko sistema PVC stolarije, stoga možemo da odgovorimo na svaki zahtev, bilo da je reč i premium profilu koji smo danas spomenuli ili standard sistemu koji pruža dobru izolaciju po povoljnoj ceni.

Naše kolege su Vam uvek na raspolaganju.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!