POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Montaža PVC stolarije na visini

Montaža PVC stolarije na visini, izazov jeste ali za naše montere i regularan radni dan. Montaža PVC stolarije na visini se obavlja poput svake druge montaže uz poštovanje strogih sigurnosnih mera.

03.03.2021


Jedan od najrizičnijih izazova sa kojim se susrećemo prilikom naših montaža su zamena prozora na visokim neboderima. Baš kod ovog tipa zamene stolarije i montaže nove PVC stolarije pokazuje se ozbiljnost i kvalitet firme koja zameni i vrši. Sigurnost nam je na prvom mestu, zatim kvalitetno i pouzdano obavljen posao.

Montaža PVC stolarije na visini

Upravo smo imali takvu montažu, klijent se odlučio za naš sistem STANDARD sa Kommerling profilom 70mm, Sigenia okovom i nisko/emisionim staklom u dvoslojnom paketu. Pohvale za odabor PVC stolarije, okova i stakla. Radi se o premijum PVC stolariji sisokog kvaliteta koja obezbeđuje izuzetan komfor. Okovi su takođe odličnog kvaliteta i brinuće se da stolarija bude kao prvog dana dugi niz godina. Kada smo kod stakla, dobar izbor koji svakako po kvalitetu parira odličnoj PVC stolariji.


Montaža PVC stolarije na visini

Montaža PVC stolarije na visini


Roletna je bila unutrašnja od 15cm sa termo izolacijom, zbog jakih udara vetra na tim visinama. Pobrinuli smo se da termoizolacija bude na nivou ostatka PVC stolarije, što često nije slučaj. Često se dešava da nas pozivaju sugrađani kojima su druge firme ili majstori ugrađivali PVC stolariju i imaju problema sa produvavanjem usled jakih vetrova. Duvanje kod kutije roletne je česta pojava nakon neadekvatne ugradnje PC stolarije. Pogotovo kada se radi o visinama poput opisane.

Montaža PVC stolarije na visini – sigurnost na prvom mestu

Pre svega najveći rizik kod zamene ovakvih pozicija je rizik kod skidanja starih pozicija jer prozor i fasada su već dosta satrulili od zuba vremena. Tako da veoma lako može doći do pada parčića fasade sa 20tog sprata na trotoar. Morali smo obezbediti trotoar u dužini zgrade zaštitnim trakama. Obezbedili smo kolegu koji stalno preusmerava ljude na drugu stranu ulice.


Montaža PVC stolarije na visini

Montaža PVC stolarije na visini


Nakon veoma pažljivog skidanja starog prozora, napokon smo odahnuli jer rizika više nije bilo. Montaza je protekla rutinski, brzo i naravno kvalitetno.

Savet našeg tima

Za Vaš novac birajte samo najbolje, to podrazumeva kvalitetnu PVC stolariju Nemačke proizvodnje, odlične okove i staklo koje je u rangu sa ostatkom stolarije. Takođe, birajte firme koje imaju obezbeđenu sigurnu, pouzdanu i kvalitetnu ugradnju svoje stolarije. Iznad smo opisali kako mi obavljamo zamenu i montažu, radi se i standardu u našoj firmi. Očekujte isto od drugih ili nemojte pristajati na saradnju.


Montaža PVC stolarije na visini

Montaža PVC stolarije na visini


Montaža PVC stolarije na visini

Montaža PVC stolarije na visini


Vaš PVC stolarije Tim

 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna