Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Montaža PVC stolarije Kaluđerica

Montaža PVC stolarije Kaluđerica, opisujemo Vam samu montažu ali takođe i za koji sistem PVC stolarije se klijent opredelio.

03.08.2023


MONTAŽA PVC STOLARIJE KALUĐERICA

Dobili smo poziv od strane klijenta koji nas je tom prilikom informisao da želi standardnu PVC stolariju u što kraćem roku proizvedenu po merama koje su njemu potrebne. Lognočno, sledeći njegov zahtev je bio da se PVC stolarija ugradi što pre kako bi rešio problem sa trenutnom starom stolarijom ali takođe i da zatvori dozidani deo kuće.Kolege su odmah nakon dobijanja mera iste poslali u proizvodnju gde je u kratkom roku krenula izrada stolarije u dimenzijama po zahtevu klijenta.

Ponuda PVC stolarije za koju se odlučio naš klijent

  • Profil: Profil KOMMERLING 70AD;
  • Okov: SIGENIA;
  • Staklo: 4 16 4 nisko-emisiono argon;
  • Roletne: Aluminijumske;
  • Komarnici: Plise i rolo


Montaža

Montaža je protekla standardno, za svega nekoliko sati klijent je imao skinutu staru stolariju i ugrađenu novu. Deo objekta je već imao stolariju dok dozidani deo je imao čiste otvore pa je ugradnja PVC stolarije tekla još brže.Kvalitet nije nužno skup

Davno su prošla vremena kada je PVC stolarija bila skupa i nedostižna većini građana. Danas postoje sistemi PVC stolarije poput našeg Kommerling AD sistema koji su odlični u izolaciji i vrlo povoljni. Zapravo naš iznad pomenuti sistem je vrlo tražen ne iz razloga što je najpovoljniji već zbog kvaliteta i visine komfora koji obezbeđuje po odličnoj ceni. Balans uloženog i dobijenog je više nego odličan!Birajte mudro, odaberite kvalitet!

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!