POTREBNI ISKUSNI RADNICI U PVC I ALU STOLARIJI - SRVISERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Montaža PVC stolarije Avala

Opisujemo Vam još jednu našu ugradnju stolarije, u pitanju je montaža PVC stolarije Avala. Klijent se odlučio za odličan sistem PVC stolarije. Opširnije ispod.

27.10.2023


Montaža PVC stolarije Avala

Jake zime su našeg klijenta prosto navele da staru i dotrajalu stolariju zameni novom. Bio je u dilemi za kog proizvođača da se odluči pošto je ponuda na tržištu zbunjujuća (kako nam je on objasnio).

Zapravo, Milan je u pravu! Situacija je takva da ukoliko niste informisani u vezi ponude stolarije na našem tržištu možete lako da donesete lošu odluku i pazarite stolariju koja će Vam praviti velike probleme. Što je najgore, tu istu stolariju ćete zameniti novom kroz godinu dve.

Verujemo da Vam je sada jasno zašto je naš klijent imao dilemu.

Ponuda PVC stolarije za koju se odlučio naš klijent

  • Profil: Profil KOMMERLING 76;
  • Okov: SIGENIA;
  • Staklo: 4 16 4 nisko-emisiono argon;
  • Roletne: Aluminijumske;
  • Komarnici: Plise i rolo


Klijent je doneo dobru odluku

Jači vremenski uslovi, pogotovo tokom zime su prvi razlog zašto se klijent odlučio za našu stolariju. Kolege su ga putem telefona detaljno informisale u vezi naše PVC stolarije i njenih izolacionih osobina.Drugi razlog jeste što za našu stolariju obezbeđujemo dugogodišnju garanciju dok treći jeste profesionalna ugradnja naše stolarije. Kada se uzme premium kvalitet stolarije, njena dugotrajnos, odnos cene i kvaliteta klijent je napravi verovatno najbolji izbor.Zaključak

Milan je jedan od desetina klijenata (na godišnjem niovu) koji su se zbog lokacije gde se nalaze odlučili za naše premium PVC sisteme čije su izolacione osobine zaista vrhunske. Gde god da se nalazite, naše kolege Vam mogu obezbediti pouzdanu i dugotrajnu stolariju koja će Vam svoj maksimum pružiti kada Vam je to najpotrebnije.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna