Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Montaža ALU stolarije Novi Beograd

Montaža ALU stolarije Novi Beograd. Još jedna u nizu montaža od strane naših kolega, ovog puta je u pitanju visokokvalitetna ALU stolarija.

13.06.2023


Montaža ALU stolarije Novi Beograd

Vodeći se kvalitetom, klijent se odlučio za prestižni klizni sistem ALUMIL S560. U pitanju je stolarija sa obostranim kliznim krilima. Pozicija montaže se nalazila na trećem spratu, pa smo zbog gabarita pozicije morali da je izvlačimo koristeći specijalne kanape.Nakon napornog posla naš klijent je bio oduševljen sa kliznim sistemom. Ipak se radi o premium ALU sistemu koji obezbeđuje visoke izolacione osobine, kvalitet i naravno dugotrajnost. Što se tiće stakla, uz stolariju ovog ranga normalno je da se koriste i troslojna stakla, što je dodatno poboljšalo izolaciju.

Ponuda ALU stolarije za koju se odlučio naš klijent

  • Profil: PROFIL ALUMIL S560;
  • Okov: SIGENIA;
  • Staklo: 4 12 4 12 4 nisko-emisiono argon;
  • Boja: Antracit.


Kvalitet na visokom nivou

Naš klijent se nije bez dobrog razloga odlučio za klizni sistem ALUMIL S560. Želeo je pouzdan, dugotrajan i praktičan sistem stolarije, nije pogrešio. Naravno odmah po ugradnji osetio je komfor što se tiče zvučne izolacije koji je na visokom nivou. Kada je u pitanju termoizolacija, ona dolazi do izražaja kada je najpotrebnija a to su letnji dani koji su pred nama, naravno i zima.

Sasvim sigrno je da će nivo izolacije biti više nego odličan bez obzira kakvi su spoljašnji vremenski uslovi. Za to su zaslužni ALU profili i staklo koje po kvalitetu prati sam profil.Ukoliko niste sigurni koji tip stolarije je najbolji za Vas, oslonite se na naše stručne kolege koji Vam mogu u kratkom roku kreirati nekoliko ponuda a zatim zajedno sa Vama odabrati pravu.

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!