Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Metalni šaloni   arrow

Metalni šaloni odličnog kvaliteta i čvrstine.  Metalni šaloni od dekapiranog lima uz plastifikaciju u boji po želji kupca.


064/48-77-631


METALNI ŠALONI VISOKOG KVALITETA

Metalni šaloni predstavljaju pravo rešenje za obezbeđivanje kuće, vikendice i drugih objekata. Izrađujemo ih od kvalitetnog dekapiranog lima debljine 1.25mm koji se pokazao kao najbolje rešenje.

Metalni šaloni se prave u standardnim i vanstandardnim dimenzijama po specifikaciji kupca. Metalni šaloni viši od 2m se ojačavaju dodatnim vertikalnim ojačanjima radi osiguravanja adekvatne čvrstine.

Ostale komponente poput šarki, dodatnih ojačanja i štokova se prozvode od takođe kvalitetnih materijala u dimenzijama koje su standardom utemeljene.

Metalni šaloni - PVC Stolarije Tim

Metalni šaloni – PVC Stolarije Tim

Metalni šaloni pored obezbeđivanja objekata imaju ulogu termo zaštite tokom hladnih zimskih i toplih letnjih dana. Metalni šaloni se ugrađuju na sve objekte na bilo kojoj lokaciji.


METALNI ŠALONI

– Visoka izdržljivost (metalni šaloni);
– zaštita bilo kog objekta;
– zaštita od kiše, vetra i snega;
– zaštita od jakog sunca;
– adekvatan kvalitet i pouzdanost.

Moderan dizajn metalnih šalona odgovaraće vizuelno bilo kom objektu. Uz odabir odgovarajuće boje iz naše palete zaokružuje se krug modernog dizajna i adekvatne sigurnosti (metalni šaloni).

Vaš PVC Stolarije Tim


Metalni šaloni

Metalni šaloni - PVC Stolarije Tim

Metalni šaloni – PVC Stolarije Tim

Metalni šaloni - PVC Stolarije Tim

Metalni šaloni – PVC Stolarije Tim

 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!