POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

MALA RAZLIKA I VELIKA RAZLIKA

Da li je velika razlika dvoslojnim i troslojnim staklima po ceni i onome šta pružaju? Ne i da.

14.05.2022


MALA RAZLIKA I VELIKA RAZLIKA

Nova montaža je odrađena u STANDARD+ sistemu, pofil KOMMERLING 76AD, okov SIGENIA, staklo NISKO EMISIONO TROSLOJNO 4 12 4 12 4. Klijent je poslušao naš savet i ubacio troslojna stakla i za malu razliku u novcu nepunih 5% dobio mnogo bolju zvučnu i termičku izolaciju.Da li je zaista tako?

Da, odabirom troslojnog stakla osiguravate da izolacione osobine daleko bolje u odnosu na dvoslojno staklo. Razliku najbolje primete klijenti koji na objektu imaju stolariju sa dvoslojnim staklom, tada nakon ugradnje naše stolarije budu iznenađeni dobijenim.Primetna razlika je i u uštedi tokom zime i vrelih letnjih dana. Zimi, objekat slabije grejete a leti hladite baš iz razloga što je izolacija između Vas i spoljašnosti (saklo) visokog kvaliteta.

PAKETI STAKALA

Naša firma je kreiarala nekoliko paketa stakala kako bi odgovorila na sve zahteve naših klijenata. Tako da spomenuti klijent se odlučio za jedan paket stakala i to odličan. Možemo da odgovorimo na sve zahteve klijenata i ponudimo im paket stakala koji pruža maksimalnu izolaciju.Šta je važno?

Bitna stavka jeste da ukoliko se odlučite za kvalitetnu PVC stolariju poput naše, da odaberete staklo koje je ekvivalent toj stolariji po kvalitetu. Time iz same stolarije dobijate maksimum i obezbeđujete sebi komfor kakav očekujete.Naš tim Vam stoji na raspolaganju radi stručnih saveta i pomoći oko odabira stolarije i stakla za nju. Oslonite se na nas u potpunosti.Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna