Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Lučni, okrugli i kosi PVC prozori   arrow

Lučni, okrugli i kosi PVC prozori, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Lučni i okrugli PVC prozori visokog kvaliteta i odličnih izolacionih osobina.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše proizvode i usluge.


Izrađujemo lučne, okrugle i kose PVC prozore u svim dimenzijama. Obezbeđujemo kvalitetnu i sigurnu ugradnju. Izdajemo račun i garanciju na sve naše proizvode i usluge. Radimo na celoj teritoriji Srbije, na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite nama.

LUČNI I OKRUGLI PROZORI

  • Izuzetan kvalitet;
  • savremeni dizajn;
  • odlične izolacione osobine;
  • adekvatna ugradnja;
  • moguć odabir jednog ili više paketa stakala;
  • povoljna cena;
  • garancija na prozore;
  • garancja na ugradnju;
  • Vaš miran san.

Lučni PVC prozori

Lučni PVC prozori


PVC Stolarije Tim vam obezbeđuje sve na jednom mestu, pored lučnih i okruglih prozora, u ponudi imamo i standardne prozore. Takođe naša ponuda sadrži i roletne, venecijanere, komarnike i pp daske.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše proizvode i usluge.

Pogledajte cene PVC stolarije iz naše pnude.

Prozori svih oblika na jednom mestu

Oblici prozora mogu biti razni, okrugli, lučni ili kosi. Za sve te oblike Vam možemo izaći u susret. Čak i okrugli prozori sa otvaranjem nisu problem da se izvedu. Veoma česti zahtevi za lučne, kose ili okrugle prozore koje smo dobijali od strane klijenata naveli su nas da se ozbiljno bavimo sa ovim problemom. Uspeli smo da iskoristimo naše iskustvo i izađemo u susret svima sa ne klasičnim oblicima prozora.

Nepravilni PVC prozori u svim dimenzijama su naša uska specijalnost.

KVALITETNI LUČNI I OKRUGLI PROZORI

Kada je u pitanju ovaj tip prozora, kvalitet je od presudnog značaja. Njime se osigurava da lučni ili okrugli prozor bude pouzdan i da traje. Naši prozori su visokog kvaliteta poput ostale naše stolarije. Nama je bitno da klijent bude zadovoljan ne trenutno već trajno. To je izvodljivo jedino posvećenošću i kvalitetom.


Okrugli PVC prozori

Okrugli PVC prozori


Kod naših lučnih i okruglih prozora nema standardnih problema kao kod istog tipa prozora lošijeg kvaliteta. Naši prozori omogućavaju da komfor bude prisutan tokom čitave godine bez produvavanja, krivljenja prozora pa čak i spadanja. Budite sigurni i pazarite uvek samo kvalitetne prozore.

KOSI PVC PROZORI

Kosi PVC prozori izuzetnog kvaliteta, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Kosi PVC prozori svih dimenzija. Izrađujemo kose PVC prozore u svim dimenzijama i obezbeđujemo njihovu adekvatnu ugradnju. Kao što smo već spomenuli, kvalitet je na visokom nivou i obezbeđujemo Vam komfor tokom cele godine.


Kosi PVC prozor

Kosi PVC prozor


Ugradnja kosih PVC prozora je standardna usluga naših montera i vrše vrlo efikasno. Pored kosih prozora možete da naručite i standardne prozore, drugim rečima na celom Vašem objektu možemo da izmenumo stolariju uključujući i sobna i ulazna vrata. Naša ponuda stolarije je kompletna i u ponudi imamo baš sve šta je potrebno našim klijentima.

LUČNI I OKRUGLI PVC PROZORI PO MERI

Lučni PVC prozori po meri, izuzetan kvalitet uz izdavanje računa i garancije. Okrugli PVC prozori po meri, u svim merama. Dolazimo kod Vas i uzimamo mere, zatim je potrebno da Vi odaberete tip PVC stolarije i naše kolege pokreću proizvodnju. Nakon izrade, sa kolegama se dogovorate oko termina ugradnje.

Naši monteri dolaze u zakazano vreme i vrše ugradnju lučnih i okruglih PVC prozora. Naravno pored ovog tipa prozora možete da pazariti kod nas i standardne prozore u svim dimenzijama. Tako da možemo da ugradimo PVC prozore na svim pozocijama na Vašem objektu. Spremni smo da prihvatimo poslove svih obima, bez obzira da li se radi o jednom PVC prozoru ili celoj poslovnoj zgradi.

Zaključak

Uopšteno kada je stolarija u pitanju, kvalitet je važan. On nam donosi komfor i sigurnost. Kada se radi o specifičnim prozorima poput lučnih i okruglih, još važnije je napraviti mudar izbor. Uvek gravitirajte ka što kvalitetnijoj stolariji, obezbedićete sebi miran san.

Zakazivanje

Možete zakazati merenje lako i jednostavno sa našim kolegama. Uklopićemo se u Vaše slobodno vreme. Ukoliko imate mere otvora, to ubrzava ceo postupak.

Odmah nakon dobijanja mera, kolege mogu da Vam kreiraju i pošalju ponudu. Ukoliko Vam ponuda odgovara, kolege sve porebne podatke prosleđuju našoj proizvodnji. Nakon izrade Vaše nove stolarije, kolege Vas pozivaju i dogovarate se oko termina montaže.

Sa nama je sve lakše!

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!