Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Kvalitetna sigurnosna vrata miran san

Kod nas uz kupovinu PVC stolarije možete da obezbedite izuzetna sigurnosna vrata po povoljnoj ceni. Time ste osigurali da se zamena celokupne spoljne stolarije obavi kvalitetno i pouzdano.

21.10.2022


Kupovina sigurnosnih vrata pored PVC stolarije

Klijent koji je kod nas kupio PVC stolariju u Standard sistemu KOMMERLING 76ad, iskoristio je našu super ponudu i uz stolariju obezbedio sebi vrhunska sigurnosna vrata. Radi se o vratima domaće proizvodnje, po super ceni a odličnog kvaliteta. Tako je naš klijent zaokružio priču zamene spoljne stolarije u stanu.Za koji model vrata se odlučio klijent?

Klijent je izabrao model orah sa fiksnim nadsvetlom. Radi se o prilično popularnom modelu koji se lako uklapa na različitim objektima. Kod nas imate sve

Kao što ste do sada stekli utisak, mi Vam obazbeđujemo sve. Kada to napišemo to i mislimo. Naši klijenti žele kvalitet po povoljnoj ceni, to i dobiju ali uvek i više od toga. Trudimo se da svakom klijentu pružimo više od traženog, time ostvarujemo poseban odnos koji je nama važan.Kada kod nas pazarite stolariju, Vi ne dobijate samo stolariju, Vi dobijate premium paket koji sadrži kvalitetnu uslugu, kvalitetnu stolariju uz propratne elemente i obezbeđenu adekvatnu ugradnju. Mi brinemo o svemu, na Vama je da uživate nakon ugradnje stolarije.

Postanite naš klijent i osetite kvalitet usluge kakav zaslužujete.
 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!